Η Global Education συμμετείχε επιτυχώς στην εκπαιδευτική έκθεση International Study Expo 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Κρατική Έκθεση Κύπρου το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτωβρίου 2023. Η εκδήλωση πραγματικά ενθουσίασε τους επισκέπτες, καθώς πολλοί γονείς παρευρέθηκαν μαζί με τα παιδιά τους.

Η Global Education πρόσφερε ανεκτίμητες γνώσεις στους μελλοντικούς φοιτητές και τις οικογένειές τους, πραγματοποιώντας δύο αξιόλογες διαλέξεις. Η πρώτη αφορούσε σε προγράμματα σπουδών στην Ευρώπη, με έμφαση σε αγγλόφωνα προγράμματα υψηλής ποιότητας και χαμηλά δίδακτρα. Η δεύτερη ανέδειξε τις αθλητικές υποτροφίες στην Αμερική, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους νέους αθλητές.

Οι εκπαιδευτικοί σύμβουλοι της Global Education ήταν διαθέσιμοι καθ” όλη τη διάρκεια της έκθεσης, συνομιλώντας με γονείς και παιδιά, προσφέροντας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες σπουδών στο εξωτερικό. Εκπροσωπώντας πάνω από 150 πανεπιστήμια στη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρωπαϊκές χώρες, μπορούμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες εκπαιδευτικές επιλογές.

Επιπλέον, η Global Education διαθέτει το τμήμα Global Sports Division, προσφέροντας εξειδικευμένη καθοδήγηση για αθλητικές υποτροφίες στην Αμερική. Συνδυάζοντας τα αθλητικά και ακαδημαϊκά κριτήρια σας, σας βοηθούμε να βρείτε το ιδανικό πανεπιστήμιο.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερό μας στην έκθεση και αναμένουμε να σας υποδεχτούμε σύντομα στα γραφεία μας.

Για όσους δεν κατάφεραν να επισκεφθούν την έκθεση, μπορούν να κλείσουν ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς μας συμβούλους στα τηλέφωνα 22780250 και 22785022. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε το ταξίδι των σπουδών σας.