Αν ενδιαφέρεστε για σπουδές στα ελληνικά πανεπιστήμια, τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε να σκέφτεστε τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Η σωστή συμπλήρωση είναι κρίσιμη, καθώς απαιτεί γνώση πολλών δεδομένων για την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος σπουδών και της πόλης.
Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοί μας γνωρίζουν όλα τα πανεπιστήμια και προγράμματα στην Ελλάδα και μπορούν να σας προσφέρουν πολύτιμη καθοδήγηση. Θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις σωστές επιλογές και να συμπληρώσετε την αίτησή σας με επιτυχία.

Τι Προσφέρουμε:
Εξειδικευμένοι Σύμβουλοι: Οι σύμβουλοι μας στην Ελλάδα διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις του Μηχανογραφικού και των ελληνικών πανεπιστημίων και προγραμμάτων.
Οδηγίες και Καθοδήγηση: Θα σας καθοδηγήσουν σε όλη τη διαδικασία υποβολής του μηχανογραφικού για να κάνετε μια σωστη κατάταξη των πανεπιστημών.
Προσωπική Υποστήριξη: Μπορείτε να ρωτήσετε για τη ζωή σε κάθε πόλη και να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί.

Διαδικασία Συναντήσεων:
Μέσω Zoom: Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω Zoom και θα διαρκέσει μία ώρα.
Κόστος: 120 ευρώ.

Επικοινωνία:
📞 22780250 ή 22785022.
Επικοινωνήστε μαζί μας και δωστε μας τα στοχεία σας. Μόλις ανακοινωθεί η περίοδος υποβολής, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κανονίσουμε το ραντεβού.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για το μέλλον σας!