ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η αποστολή του Πανεπιστημίου McKendree είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτική εμπειρία σε εξαιρετικούς φοιτητές. Καθοδηγούμε τους μαθητές μας στην επιδίωξη της ακαδημαϊκής αριστείας που θα τους προετοιμάσει για ηγετικούς ρόλους στην κοινωνία μας. Για την επίτευξη αυτού του στόχου ενθαρρύνουμε ευρύτερο όραμα, εμπλουτισμένο σκοπό, δέσμευση με την κοινότητα, δέσμευση για υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη, άνοιγμα σε νέες ιδέες και αφοσίωση στη δια βίου μάθηση. Σύμφωνα με την ιστορία και τις παραδόσεις μας, παρέχουμε στους σπουδαστές μας αυστηρά προγράμματα σπουδών φιλελεύθερων τεχνών με ευρεία βάση, σε συνδυασμό με εξειδίκευση σε έναν συγκεκριμένο κλάδο. Εκτιμούμε την ιστορική μας σχέση με την Ενωμένη Μεθοδιστική Εκκλησία και την παράδοσή της στα ιουδαιοχριστιανικά ιδεώδη. Ως εκ τούτου, ενθαρρύνουμε μια ατμόσφαιρα ανοιχτού διαλόγου, ελεύθερης έρευνας και αμοιβαίου σεβασμού, που διεξάγεται μεταξύ μαθητών από διαφορετικά υπόβαθρα.

Ακαδημαϊκοί

Το Πανεπιστήμιο Mckendree προσφέρει 163 προγράμματα σπουδών συμπεριλαμβανομένων

  • 141 Προπτυχιακά προγράμματα
  • 22 Μεταπτυχιακά προγράμματα

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από καταρτισμένο, ακαδημαϊκά άριστο διδακτικό προσωπικό, όχι βοηθούς διδασκαλίας ή μεταπτυχιακούς φοιτητές. Όλα τα μαθήματα περιλαμβάνουν ενεργές στρατηγικές διδασκαλίας, όπως συζητήσεις, ομαδικά έργα, συζητήσεις, παρουσιάσεις μαθητών, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια και εκμάθηση υπηρεσιών. Οι πιο δημοφιλείς ειδικότητες στο Πανεπιστήμιο McKendree περιλαμβάνουν: Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εγγεγραμμένη Νοσηλευτική? Λογιστική; Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού/Διοίκηση Προσωπικού; και Ψυχολογίας. Το μέσο ποσοστό διατήρησης πρωτοετών, ένας δείκτης ικανοποίησης των φοιτητών, είναι 74 τοις εκατό.

Πανεπιστημιούπολη και Κοινότητα

Η πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου McKendree στο Λίβανο βρίσκεται σε 235 στρέμματα σε μια γοητευτική κοινότητα περίπου 4.000 ατόμων με μια επιχειρηματική περιοχή στο κέντρο της πόλης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη.

Η τοποθεσία του McKendree είναι ένας συνδυασμός του αγροτικού και του αστικού. Η πανεπιστημιούπολη Lebanon έκτασης 100 στρεμμάτων απέχει 25 λεπτά από το κέντρο του St. Louis στα δυτικά και εξίσου κοντά στη δημοφιλή υπαίθρια περιοχή αναψυχής Carlyle Lake στα ανατολικά. Οι μαθητές του McKendree απολαμβάνουν έτσι το καλύτερο και από τους δύο κόσμους: την ηρεμία και την ασφάλεια μιας μικρής πόλης – και τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης μητροπολιτικής περιοχής – ευκαιρίες καριέρας, πολιτιστικές εκδηλώσεις και ιδρύματα, ψώνια, επαγγελματικά αθλήματα και ψυχαγωγία. Υπάρχουν νέες αίθουσες κατοικιών, μια πρόσφατα ανακαινισμένη τραπεζαρία, καθώς και ένα ανακαινισμένο καφέ με πλήρεις υπηρεσίες και πρόσφατα ανακαινισμένο βιβλιοπωλείο. Το Ακαδημαϊκό Κέντρο Marion K. Piper, με τελευταίας τεχνολογίας, τεχνολογικά εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία, άνοιξε για μαθήματα τον Μάιο του 2000. Το Κέντρο Τεχνών Russel E. and Fern M. Hettenhausen άνοιξε το Φθινόπωρο του 2006 και προσφέρει πρεμιέρα χώρος για τις παραστατικές τέχνες

Ο Λίβανος είναι μια μικρή πόλη στην κομητεία St. Clair, Illinois, Ηνωμένες Πολιτείες. Ο πληθυσμός ήταν 5.523 στην απογραφή του 2010. Όπως πολλά άλλα μέρη στη «Μικρή Αίγυπτο» ή στο Νότιο Ιλινόις, ο Λίβανος πήρε το όνομά του από την ομώνυμη χώρα της Μέσης Ανατολής. Η τοπική αναψυχή περιλαμβάνει μια μεγάλη λίμνη για ψάρεμα, υπαίθρια σπορ, μια ιστορική εμπορική περιοχή και ένα όμορφο γήπεδο γκολφ. Για τους λάτρεις των καλών τεχνών, υπάρχει κοινοτικό θέατρο και Κέντρο Τεχνών.

Φοιτητική ζωή

Τα ενδοσχολικά αθλήματα περιλαμβάνουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως τουρνουά πατινάζ στον πάγο, paintball και πινγκ-πονγκ συντονίζονται επίσης από το τμήμα αναψυχής της Πανεπιστημιούπολης

Το McKendree προσφέρει πληθώρα φοιτητικών οργανώσεων, από αδελφότητες και ομόρριζες σε θρησκευτικές και θρησκευτικές οργανώσεις. Μια ποικιλία συλλόγων που διευθύνονται από φοιτητές ή καθηγητές περιλαμβάνουν ενδιαφέροντα όπως η τέχνη, τα παιχνίδια, το σκάκι, το φρίσμπι, οι δημόσιες υποθέσεις και το μοντέλο U.N. ως ένα μικρό δείγμα.

Στέγαση και Τραπεζαρία

Υπάρχουν εννέα αίθουσες διαμονής στην πανεπιστημιούπολη και τρεις διαφορετικοί τύποι αιθουσών: παραδοσιακό στυλ, στυλ σουίτας και αίθουσες σε στυλ διαμερισμάτων. Κάθε μία από αυτές τις αίθουσες προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Οι αίθουσες παραδοσιακού στυλ είναι κατά κύριο λόγο πρωτοετείς και έχουν προγραμματισμό εστιασμένο σε αυτές. Οι αίθουσες σε στιλ σουίτας και διαμερίσματος είναι κυρίως δευτεροετής και άνω. Όλες οι αίθουσες παρέχουν βασικά έπιπλα, εγκαταστάσεις πλυντηρίου και υπηρεσία internet. Οι μαθητές που ζουν στις ακόλουθες περιοχές απαιτείται να αγοράσουν ένα πρόγραμμα γευμάτων: Baker Hall, Barnett Hall, Walton Hall, Residence Hall East, Residence Hall West, Suites. Οι φοιτητές που ζουν σε άλλες περιοχές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα πρόγραμμα γευμάτων, αν και δεν απαιτείται.

Οι μαθητές μπορούν να γευματίσουν στο πρόσφατα ανακαινισμένο Ames Dining Hall και στο 1828 Café. Η τραπεζαρία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φαγητά σχεδιασμένα για να ικανοποιήσουν την όρεξη όλων με επιλογές φαγητού, όπως φρέσκα φρούτα και σαλάτες, ζεστά, σπιτικά πιάτα, φρεσκοψημένη πίτσα, επιλογές ντελικατέσεν κατά παραγγελία, φρεσκοψημένα επιδόρπια και σπιτικές σούπες. Το Hall έχει σχεδιαστεί ως «ό,τι φροντίζεις να φας» κάθε μέρα της εβδομάδας. Το 1828 Café είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή και προσφέρει ποικιλία από ζεστά φαγητά μαζί με σαλάτες, σνακ, σιντριβάνι και εμφιαλωμένα ποτά, παγωτά, smoothies και καφέ μπαρ.

Το McKendree προσφέρει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα γευμάτων που ξεκινούν από 10 γεύματα την εβδομάδα έως 19 γεύματα την εβδομάδα. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα μετακίνησης διαθέσιμο για 150 $ ανά εξάμηνο που περιλαμβάνει γεύματα οποιαδήποτε στιγμή.

Αθλητικά Προγράμματα

Το McKendree είναι NCAA Division II – GLVC. Τα McKendree Bearcats διαθέτουν 34 διασυλλογικές αθλητικές ομάδες για άνδρες και γυναίκες, από μπέιζμπολ, μπάσκετ και χόκεϊ μέχρι ποδόσφαιρο, κολύμπι και ψάρεμα.