ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο Πανεπιστήμιο Loyola της Νέας Ορλεάνης (LoyNO), ορίζετε ποιος θέλετε να είστε: ελεύθερος στοχαστής, επιχειρηματίας, ριψοκίνδυνος, επιστήμονας, δημιουργικός και πάνω απ” όλα ο εαυτός σας — αυτό που κανείς άλλος δεν μπορεί να είναι. Αυτή η εκπαίδευση σάς επιτρέπει να το βρείτε. Σας επιτρέπει να κάνετε περισσότερα από το να μεταμορφώσετε τον εαυτό σας. σου επιτρέπει να μεταμορφωθείς στον εαυτό σου.

Ακαδημαϊκοί

Το Πανεπιστήμιο Loyola της Νέας Ορλεάνης προσφέρει 190 προγράμματα σπουδών συμπεριλαμβανομένων

  • 180 Προπτυχιακά προγράμματα
  • 10 Μεταπτυχιακά προγράμματα

Ένα πτυχίο από τη Loyola θα σας δώσει ένα πλεονέκτημα καθώς ξεκινάτε την καριέρα σας – και τη δυναμική που θα σας οδηγήσει μπροστά για τα επόμενα χρόνια. Οι μαθητές και οι απόφοιτοι της Loyola είναι οι καλύτεροι και οι πιο έξυπνοι: λαμβάνουν βραβεία όπως υποτροφίες και υποτροφίες Rhodes, Fulbright και Mitchell. Οι καθηγητές Loyola προέρχονται από όλο τον κόσμο και φέρνουν μαζί τους πραγματική εμπειρία στους τομείς τους. Οι πιο δημοφιλείς ειδικότητες στο Πανεπιστήμιο Loyola της Νέας Ορλεάνης περιλαμβάνουν: Ψυχολογία; Διαχείριση μουσικής; Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων; Μάρκετινγκ/Διαχείριση Μάρκετινγκ; και Δημιουργική Γραφή.

Πανεπιστημιούπολη και Κοινότητα

Η πανεπιστημιούπολη είναι 24 στρέμματα στην ιστορική λεωφόρο St. Charles με επένδυση από βελανιδιές στο Uptown της Νέας Ορλεάνης. Ακριβώς απέναντι από το πάρκο Audubon και τον ζωολογικό κήπο Audubon, με εκτεταμένους χώρους πρασίνου και λιμνοθάλασσες, γήπεδο γκολφ, γήπεδα τένις και στάβλους ιππασίας. 20 λεπτά από τη Γαλλική Συνοικία και το κέντρο της Νέας Ορλεάνης.

Νέα Ορλεάνη. Εκεί γεννήθηκε και ζει η τζαζ. Όπου το φαγητό έξω είναι μια θρησκευτική εμπειρία. Εκεί που το ντύσιμο με τα κοστούμια δεν απαιτεί κανένα λόγο. Και με τις πολυσύχναστες σκηνές τεχνολογίας και τέχνης, η Νέα Ορλεάνη είναι ένα μέρος για να αφήσετε το στίγμα σας. Τα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την οδό Bourbon, τη γαλλική συνοικία, την περιοχή Garden και οπουδήποτε ακούγεται μουσική!

Φοιτητική ζωή

Η Loyola προσφέρει 130 φοιτητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα αδελφοτήτων και συλλόγων, συλλόγων και ενδοσχολικών αθλημάτων – από τον Μουσουλμανικό Φοιτητικό Σύλλογο μέχρι το Anime Club. Η κοινοτική υπηρεσία είναι σημαντική στη Loyola και το σχολείο προσφέρει στους μαθητές πολλούς τρόπους εθελοντισμού μέσω οργανισμών όπως το Πρόγραμμα Κοινοτικής Δράσης του Πανεπιστημίου Loyola και το Big Brothers Big Sisters.

Το Loyola athletics αποτελείται από πολλές ενδοσχολικές ομάδες, πολλά συλλογικά αθλήματα και ευκαιρίες πανεπιστημίων σε μπάσκετ, μπέιζμπολ, cross country, στίβο, τένις, γκολφ και βόλεϊ.

Στέγαση και Τραπεζαρία

Η διαμονή στην πανεπιστημιούπολη σε μία από τις πέντε αίθουσες διαμονής σας δίνει ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να κάνετε φίλους, να πάτε σε εκδηλώσεις στην πανεπιστημιούπολη, να συμμετάσχετε σε φοιτητικές οργανώσεις και να συμμετάσχετε σε εμπειρίες ηγεσίας.

Η ζωή στην πανεπιστημιούπολη σημαίνει ότι δεν κάθεσαι στην κίνηση ή δεν ψάχνεις για πάρκινγκ. που σημαίνει μετακίνηση χωρίς άγχος στο μάθημα και σε συμμαθητικές δραστηριότητες. Η βιβλιοθήκη, τα κτίρια της τάξης και οι επιλογές για φαγητό στην πανεπιστημιούπολη απέχουν λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από κάθε κατοικία! Οι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να ζουν στην πανεπιστημιούπολη για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Η Loyola University Dining Services συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Tulane για να παρέχει αμοιβαία προνόμια φαγητού σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό ώστε να χρησιμοποιούν τα Wolfbucks και τα σχέδιά τους για γεύματα σε όλες τις τοποθεσίες και στις δύο πανεπιστημιουπόλεις. Εκτός από το ότι σας προσφέρει μια ποικιλία από 25 επιλογές φαγητού, η Loyola αναζητά συνεχώς νέες τάσεις, διασκεδαστικά συστατικά και καινοτόμες τεχνικές υγιεινής προετοιμασίας στην προσπάθεια να σερβίρει με συνέπεια φαγητά με υπέροχη γεύση.

Επί του παρόντος, οι πρωτοετείς και δευτεροετής φοιτητές που ζουν στην πανεπιστημιούπολη πρέπει να έχουν ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα γευμάτων. Οι μαθητές ανώτερης τάξης (Junior όρθιοι και άνω) που ζουν στην πανεπιστημιούπολη πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα πρόγραμμα Wolf Bucks Only $500 και μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε υψηλότερο πρόγραμμα κατά την επιλογή τους. Οι μαθητές που ταξιδεύουν για μετακινήσεις έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από οποιοδήποτε πρόγραμμα γευμάτων ή αυξήσεις Wolf Buck.

Αθλητικά Προγράμματα

Οι αθλητικές ομάδες του βυσσινί και του χρυσού Loyola Wolf Pack διαγωνίζονται στο Division I της Εθνικής Ένωσης Διασυλλογικών Στίβου (NAIA) ως μέλος της Αθλητικής Διάσκεψης των Νοτίων Πολιτειών.