ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Κάθε χρόνο, χιλιάδες φοιτητές από περισσότερες από 120 χώρες επιλέγουν να αποκτήσουν τα πτυχία τους στην κύρια πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου της Αριζόνα στο Tucson. Με περισσότερες από 300 ειδικότητες, έχουν τους ακαδημαϊκούς και τη σχολή για να σας βοηθήσουν να συνδέσετε αυτό που μαθαίνετε με τις φιλοδοξίες σας να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Σε συνδυασμό με εξαιρετική διδασκαλία, υποστήριξη και δέσμευση εντός και εκτός της τάξης, οι μαθητές θα πετύχουν ανεξάρτητα από τα σχέδια σταδιοδρομίας τους.

Το Tuscon, έδρα του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, συνδυάζει την ομορφιά του περιβάλλοντος της ερήμου Sonoran, με τον ενθουσιασμό και τις ανέσεις μιας μεγάλης πόλης με ζωντανή μουσική, μοναδικές εκδηλώσεις και μουσεία παγκόσμιας κλάσης. Η πόλη βρίσκεται στην Αριζόνα, κοντά στην Καλιφόρνια, το Μεξικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Με μέσο όρο 350 ηλιόλουστες ημέρες ετησίως, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να απολαύσετε ποδηλασία και άλλες υπαίθριες περιπέτειες όλο το χρόνο.

Fast Facts

  • 15:1 αναλογία σπουδαστών προς καθηγητές – U.S World News & Report 2022
  • #52 Καλύτερα προπτυχιακά κολέγια μηχανικών – U.S World News & Report 2022
  • #46 Τα πιο καινοτόμα σχολεία – US World News & Report 2022
  • #35 στην ερευνητική δραστηριότητα μεταξύ των Δημόσιων Ιδρυμάτων των ΗΠΑ, από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών 2020

Ακαδημαϊκοί

Το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα προσφέρει 542 προγράμματα σπουδών συμπεριλαμβανομένων

  • 289 Προπτυχιακά προγράμματα
  • 253 Μεταπτυχιακά προγράμματα

Κάντε το πρώτο βήμα για να ξεκλειδώσετε το μέλλον σας. Η Αριζόνα προσφέρει πληθώρα σπουδών και προγραμμάτων σπουδών, που θεωρούνται μερικά από τα καλύτερα της χώρας. Ως ερευνητικό ίδρυμα, τόσο προπτυχιακοί όσο και μεταπτυχιακοί φοιτητές συμμετέχουν σε ερευνητικά έργα στο UA. Το πανεπιστήμιο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών προγραμμάτων, όπως το Eller College of Management, το James E. Rogers College of Law και ένα College of Medicine. Οι πιο δημοφιλείς ειδικότητες στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα περιλαμβάνουν: Επιχειρήσεις, Διοίκηση, Μάρκετινγκ. Βιολογικές και Βιοϊατρικές Επιστήμες; Επαγγέλματα Υγείας; Κοινωνικές επιστήμες; και Πολυ/Διεπιστημονικές Σπουδές.

Πανεπιστημιούπολη και Κοινότητα

Υπάρχει πάντα κάτι να κάνεις στην Τοσκάνη. Με τη μέση ημερήσια θερμοκρασία στους 28 βαθμούς Κελσίου, ο ήλιος λάμπει πάντα και η πανεπιστημιούπολη είναι ζωντανή με ενέργεια. Οι μαθητές έχουν πάνω από 600 συλλόγους και οργανισμούς στην πανεπιστημιούπολη για να ενταχθούν. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για να ασχοληθείτε με τη φοιτητική ζωή στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα. Είτε θέλετε να συνδεθείτε με συμφοιτητές γύρω από ένα κοινό ενδιαφέρον, να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό δίκτυο ή να εξερευνήσετε τον κόσμο, μπορείτε να μεταφράσετε τις γνώσεις σας στην τάξη σε πρακτικές εμπειρίες για να ξεκινήσετε μια καριέρα για μια ζωή. 

Η μητροπολιτική περιοχή του Tucson έχει πάνω από 1 εκατομμύριο κατοίκους, δίνοντας στους φοιτητές πρόσβαση σε όποιες υπηρεσίες μπορεί να χρειαστούν.

Το Tucson, Αριζόνα, είναι μια ενεργητική πόλη γεμάτη με πλούσιο πολιτισμό. Το Tucson φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός στις ΗΠΑ, το «El Tour de Tucson», η παρέλαση της Ημέρας των Νεκρών γίνεται εθνικά πρωτοσέλιδα κάθε χρόνο και είναι ένας προορισμός για φαγητό ως Πόλη της Γαστρονομίας της UNESCO. Τα τοπικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Εθνικό Πάρκο Saguaro, το Mission San Xavier del Bac και το Arizona-Sonoro Desert Museum.

Φοιτητική ζωή

Το να είσαι αγριόγατος της Αριζόνα συνεπάγεται την αίσθηση της ζεστασιάς του λαμπερού ήλιου, των φιλικών ανθρώπων και της κοινότητας, καθώς και των εργαλείων και των πόρων που επιτρέπουν στους μαθητές να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Το Παγκόσμιο Κέντρο του Πανεπιστημίου της Αριζόνα είναι ο βασικός πόρος για διεθνείς φοιτητές. Ο πρωταρχικός στόχος των Διεθνών Υπηρεσιών Φοιτητών είναι να υποστηρίξουν όλους τους ξένους φοιτητές από την άφιξή τους έως την αποφοίτησή τους. Η ομάδα τους παρέχει καθοδήγηση για τη μετανάστευση, ακαδημαϊκές συμβουλές και πόρους, διδασκαλία, πολιτιστικές συνδέσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις. Η παθιασμένη ομάδα τους φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις καθ” όλη τη διάρκεια του έτους και είναι ένα από τα πολλά μέρη που πρέπει να ονομάσετε σπίτι στην πανεπιστημιούπολη.

Στέγαση και Τραπεζαρία

Οι κοιτώνες του Πανεπιστημίου της Αριζόνα διατίθενται σε όλα τα σχήματα, μεγέθη και τοποθεσίες που εκτείνονται σε 4 περιοχές της πανεπιστημιούπολης (περιοχές) – πράγμα που σημαίνει ότι οι φοιτητές έχουν πολλές επιλογές! Με 4 συνοικίες και 23 μοναδικούς κοιτώνες, υπάρχει κάτι για να καλύψει τις ανάγκες κάθε φοιτητή και τον επιθυμητό τρόπο ζωής.

Οι κοιτώνες του Πανεπιστημίου της Αριζόνα είναι το μέρος όπου οι φοιτητές κάνουν άμεσες συνδέσεις με ανθρώπους, πόρους και ευκαιρίες. Με το μοναδικό διαδικτυακό σύστημα αντιστοίχισης συγκατοίκων, οι μαθητές συνδέονται με πιθανούς συγκάτοικους βάσει κοινών ενδιαφερόντων, προγραμμάτων μαθημάτων και άλλων κριτηρίων.

Επιλέξτε από πάνω από 30 μέρη για φαγητό στην πανεπιστημιούπολη και γύρω από την πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου ή παραλάβετε το γεύμα σας από ένα ρομπότ! Υπάρχουν αγορές, καφετέριες, τραπεζαρίες και επιπλέον εστιατόρια που βρίσκονται στην άκρη της πανεπιστημιούπολης για να επιλέξουν οι φοιτητές. Οι επιλογές κυμαίνονται από υγιεινά φρέσκα γεύματα, κλασικά καθιστικά γεύματα, μπουφέδες, μαζί με πολλές επιλογές για φαγητό και φαγητό για μαθητές που βρίσκονται εν κινήσει. Αν σας αρέσουν οι διεθνείς γεύσεις, το Global Center όχι μόνο στεγάζει διεθνείς φοιτητικές υπηρεσίες, αλλά φιλοξενεί επίσης μια σειρά από επιλογές παγκόσμιας κουζίνας όπως η κινέζικη, η μεξικάνικη και διαθέτει ακόμη και μια υπερσύγχρονη μηχανή παρασκευής ramen on demand!

Αθλητικά Προγράμματα

Φιλοξενία 16 ομάδων στίβου πανεπιστημίου κατηγορίας III, υπάρχουν εκδηλώσεις για να ψυχαγωγήσουν όλους τους λάτρεις του αθλητισμού και να δώσουν στους διεθνείς φοιτητές μια γεύση από την αθλητική κουλτούρα των κολεγίων των ΗΠΑ. Οι UMass Beacons συμμετέχουν σε 10 διαφορετικά αθλήματα του NCAA, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χόκεϊ επί πάγου. Επιπλέον, έχουν μια μεγάλη ποικιλία από ενδοσχολικές αθλητικές ομάδες ανοιχτές σε όλους τους μαθητές για αναψυχή. Στόχος του τμήματος είναι να προάγει τη φυσική κατάσταση, να βελτιώσει την υγεία, να προσφέρει διασκέδαση και απόλαυση και να ενθαρρύνει την ανάπτυξη φιλιών και του ανήκειν.

Σας αρέσει να είστε ενεργοί; Οι μαθητές που απολαμβάνουν τη σωματική δραστηριότητα θα χαρούν να μάθουν ότι η πόλη του Tucson κατατάχθηκε ως η #17 καλύτερη πόλη για να ζήσουν έναν ενεργό τρόπο ζωής από το WalletHub το 2022.