ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Manhattan College είναι ένα Καθολικό κολέγιο Lasallian που προσφέρει μια μεταμορφωτική εκπαίδευση που αγγίζει μυαλά και καρδιές. Προσπαθούν να προάγουν την πίστη, τον σεβασμό, την εκπαίδευση, την κοινότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη.

Το Κολλέγιο του Μανχάταν ιδρύθηκε το 1853 από τους Αδελφούς των Χριστιανικών Σχολείων, ένα τάγμα διδασκαλίας που ξεκίνησε από τον Άγιο Ιωάννη Βαπτιστή ντε Λα Σαλ, προστάτη των δασκάλων. Η λέξη «Lasallian» προέρχεται από το όνομα του De La Salle, αλλά είναι πολύ περισσότερα από μια απλή ετικέτα. Η αποστολή Lasallian οδηγεί ό, τι κάνουν.

Ακαδημαϊκοί

Το Manhattan College προσφέρει 124 προγράμματα σπουδών συμπεριλαμβανομένων

  • 96 Προπτυχιακά προγράμματα
  • 28 Μεταπτυχιακά προγράμματα

Το Manhattan College προσφέρει την ποικιλία προγραμματισμού που μπορεί να βρείτε σε ένα μεγάλο πανεπιστήμιο, αλλά με την εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία μιας μικρής, φιλελεύθερης σχολής τεχνών. Προσφέρουμε περισσότερες από 100 ειδικότητες, ανηλίκους, μεταπτυχιακά προγράμματα και προηγμένα πιστοποιητικά, καθώς και πτυχία που μπορούν να αποκτηθούν πλήρως online ή να συνδυαστούν με μια παραδοσιακή εμπειρία στην τάξη. Οι πιο δημοφιλείς ειδικότητες στο Manhattan College περιλαμβάνουν: Μηχανική; Επιχειρήσεις, Διοίκηση, Μάρκετινγκ; Τεχνολογίες Επικοινωνιών/Τεχνικοί; Εκπαίδευση; και Ψυχολογίας.

Πανεπιστημιούπολη και Κοινότητα

Η πανεπιστημιούπολη του Manhattan College είναι ένα αστικό περιβάλλον σε 23 στρέμματα. Το Manhattan College προσφέρει στους φοιτητές τα καλύτερα και των δύο κόσμων: μια όμορφη πανεπιστημιούπολη με μια δεμένη κοινότητα και οικεία ατμόσφαιρα, καθώς και εύκολη πρόσβαση στην πιο συναρπαστική πόλη του κόσμου – τη Νέα Υόρκη.

Πολλά κολέγια και πανεπιστήμια σε αυτήν την περιοχή καυχιούνται για την εγγύτητά τους στη Νέα Υόρκη, αλλά στο Manhattan College προσφέρουμε μια πραγματικά μοναδική τοποθεσία. Είμαστε εντός των ορίων της Νέας Υόρκης και η πανεπιστημιούπολη μας βρίσκεται δίπλα σε μια στάση του μετρό. Αλλά σε αντίθεση με πολλά άλλα σχολεία της Νέας Υόρκης, έχουμε μια αληθινή πανεπιστημιούπολη – 23 στρέμματα που επικεντρώνεται γύρω από ένα τετράγωνο όπου οι μαθητές μας παίζουν Frisbee, μελετούν κάτω από τον ήλιο και κάνουν παρέα με φίλους.

Φωλιασμένη στην ιστορική γειτονιά του Riverdale, η υπέροχη πανεπιστημιούπολη στο Μπρονξ βρίσκεται κοντά σε δεκάδες εστιατόρια και καταστήματα, καθώς και στο Van Cortlandt Park, ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Νέας Υόρκης. Το καλύτερο από όλα είναι ότι απέχει μόλις 35 λεπτά από το κέντρο του Μανχάταν. Η ασυναγώνιστη τοποθεσία μας προσφέρει έναν μοναδικό και ασφαλή τρόπο για να επωφεληθείτε από όλα όσα έχει να προσφέρει η πόλη της Νέας Υόρκης. Θα έχετε μια πραγματική εμπειρία πανεπιστημιούπολης, ενώ θα έχετε επίσης εύκολη πρόσβαση στις θέσεις εργασίας και τις πρακτικές που βρίσκονται στην πόλη της Νέας Υόρκης, καθώς και όλες τις εκπληκτικές πολιτιστικές εμπειρίες που υπάρχουν στην πόλη.

Φοιτητική ζωή

Αυτό που επιλέγετε να σπουδάσετε είναι ένα μέρος της ιστορίας σας στο Μανχάταν. Το πώς συμμετέχεις στην πανεπιστημιούπολη είναι άλλο. Η κοινότητα αποτελείται από άτομα από κάθε υπόβαθρο και εμπειρία που έρχονται στο Manhattan College με διαφορετικές ιδέες και ενδιαφέροντα. Ο καλύτερος τρόπος για να τα ζήσετε όλα και να βρείτε τη θέση σας είναι να εγγραφείτε σε μια λέσχη, να γίνετε εθελοντής για μια ευκαιρία υπηρεσίας ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση στην πανεπιστημιούπολη. Πάνω από 100 σύλλογοι και οργανισμοί είναι διαθέσιμοι τόσο για ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα, όπως η λογιστική και η μηχανική, όσο και για κοινωνικούς συλλόγους όπως τα παιχνίδια και το Μπρόντγουεϊ. Υπάρχει κάτι για όλους.

Η πανεπιστημιούπολη διοργανώνει μια Ημέρα Υπηρεσίας όπου ολόκληρη η πανεπιστημιούπολη δίνει πίσω στην κοινότητα δουλεύοντας σε εθελοντικά έργα για οργανισμούς σε όλο το Μπρονξ. Υπάρχει επίσης Family Weekend, Festival of Lessons & Carols και ταινίες στο Quad.

Το κολέγιο χορηγεί ενδοσχολικά αθλήματα στην πανεπιστημιούπολη για ομάδες ανδρών, γυναικών και συνεργατών. Τα αθλήματα που προσφέρονται συνήθως περιλαμβάνουν: μπάσκετ, ντότζμπολ, σόφτμπολ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο με σημαία και ποδόσφαιρο.

Στέγαση και Τραπεζαρία

Η διαμονή στην πανεπιστημιούπολη σε μία από τις πέντε αίθουσες διαμονής είναι ένα σημαντικό μέρος της πλήρους εμπειρίας του κολεγίου. Οι συγκάτοικοί σας θα γίνουν η δεύτερη οικογένειά σας — ένα δίκτυο φίλων με τους οποίους θα δεθείτε για κοινό γεύματα, βραδινές συνεδρίες μελέτης και φαγοπότι στο Netflix.

Κάθε μια από τις αίθουσες κατοικίας έχει έναν μόνιμο διευθυντή, ένα μέλος του προσωπικού που συντονίζει τον προγραμματισμό της ζωής της κατοικίας και επιβλέπει τους μόνιμους βοηθούς, περισσότερο γνωστούς ως RA. Οι RA είναι φοιτητές, συνήθως ανώτεροι τάξεις, που ζουν σε κάθε όροφο της αίθουσας και χρησιμεύουν ως σύνδεσμος και πόρος για τους κατοίκους. Οι RA σχεδιάζουν τακτικές δραστηριότητες, όπως βραδιά παιχνιδιών και ταξίδια σε δημοφιλείς προορισμούς της Νέας Υόρκης, για να δημιουργήσουν μια συνδεδεμένη κοινότητα στο πάτωμά τους.

Οι υπηρεσίες φαγητού στο Manhattan College προσφέρουν κάτι για όλους, από smoothies και σαλάτες μέχρι αλμυρά ζυμαρικά και πίτσα σε φούρνο με τούβλα. Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν μπουφέ απεριόριστης κατανάλωσης στο Locke’s Loft, φαγητά στο Kelly Commons Marketplace και επιλογές σε στυλ καφέ στο Café 1853. Οι πάροχοι δίνουν μεγάλη έμφαση στο τοπικό και βιώσιμο φαγητό, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα από γεωργούς και προμηθευτές της περιοχής, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων από τον κήπο της πανεπιστημιούπολης.

Όλοι οι φοιτητές που μένουν σε κατοικίες πανεπιστημιούπολης απαιτείται να έχουν πρόγραμμα γευμάτων. Οι φοιτητές που ζουν εκτός πανεπιστημιούπολης μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν ένα πρόγραμμα γευμάτων, αλλά δεν απαιτείται να το έχουν. Όλα τα προγράμματα διαθέτουν: 10% μπόνους για αγορές 100 $ ή περισσότερων δολαρίων τραπεζαρίας. Έκπτωση 10% κάθε φορά που ξοδεύετε τα Δολάρια Τραπεζαρίας σας. Δυνατότητα αγοράς επιπλέον δολαρίων τραπεζαρίας με εξοικονόμηση 20% για όλες τις αυξητικές αγορές 100 $ ή περισσότερο.

Αθλητικά Προγράμματα

Οι μαθητές αθλητές μπορούν να ασχοληθούν με αθλήματα σε επίπεδο ενδοσχολικής εκπαίδευσης, συλλόγου και πανεπιστημίου. Το Manhattan College Jaspers, που πήρε το όνομά του από τον προπονητή μπέιζμπολ του σχολείου στα τέλη του 1800, διαγωνίζεται στο NCAA Division I Metro Atlantic Athletic Conference.