📚🎉 Εκπροσώπησε το Πανεπιστήμιο σου στο Fresher’s Fair 2023: Πρόσκληση Συμμετοχής για Φοιτητές που σπουδάζουν στο Εξωτερικό!

📅 Ημερομηνία: Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου

🕒 Ώρα: 5:00μμ – 8:00μμ

📍 Διεύθυνση: Δημοσιογραφική Εστία, Λευκωσία

Το Fresher’s Fair έχει αποτελέσει μια αγαπημένη εκδήλωση, με στόχο να βοηθήσει τους νέους φοιτητές που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν το ταξίδι τους για σπουδές στο εξωτερικό. Μέχρι τώρα η εκδήλωση αφορούσε πρωτοετείς φοιτητές του Ηνωμένου Βασίλειου και τα μέλη του Greek and Cypriot society πανεπιστημιων του Η.Β.

Για την φετινή εκδήλωση, έχουμε ως στόχο να διευρύνουμε το φάσμα της συμμετοχής και να περιλάβουμε φοιτητές που σπουδάζουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ψάχνουμε για φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστήμια της Ευρώπης, προκειμένου να εκπροσωπήσουν το πανεπιστήμιο τους και να μοιραστούν τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις τους με τους νεότερους φοιτητές. Η συμμετοχή μπορεί να είναι ενός ατόμου ή περισσοτέρων, δεν απαιτείται να είστε μέλος επίσημου οργανισμού του πανεπιστημίου σας. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία για εσάς να συνδεθείτε, να μοιραστείτε τις γνώσεις σας και να δικτυωθείτε με άλλους Κύπριους φοιτητές.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

📩 Messenger: www.facebook.com/globaleducational/

📧 Email: marketing@globaleducationcy.com

☎ Τηλέφωνα: 22780250 ή 99525063