Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Ισπανίας
Ένα καινοτόμο Πανεπιστήμιο που συνδέεται με τον επαγγελματικό κόσμο
Είναι ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια της χώρας και αποτελεί μέρος του Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων Laureate, το οποίο είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Universidad Europea ιδρύθηκε το 1995, καθιστώντας το ένα σχετικά νέο ίδρυμα. Παρά τη σύντομη ιστορία του, έχει καθιερωθεί γρήγορα ως ένα αξιόπιστο και διάσημο πανεπιστήμιο στην Ισπανία με:

  • Περισσότεροι από 37.000 φοιτητές
  •  Περισσότεροι από 40% διεθνείς φοιτητές.
  •  Περίπου το 30% των προγραμμάτων μας είναι στα αγγλικά.
  •  6 πανεπιστημιουπόλεις στην Ισπανία-Μαδρίτη: Villaviciosa (έδρα) και Campus Alcobendas (Real Madrid University School) – Βαλένθια: πανεπιστημιούπολη Βαλένθια και πανεπιστημιούπολη Αλικάντε – Καναρίους Νήσους: πανεπιστημιούπολη Santa Cruz de Tenerife και πανεπιστημιούπολη Orotava.

Ακαδημαϊκές προσφορές: το Universidad Europea προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των Επιστημών Υγείας, της μηχανικής, των επιχειρήσεων, της επικοινωνίας, των αθλητικών επιστημών και των κοινωνικών επιστημών. Το πανεπιστήμιο είναι γνωστό για την εστίασή του στην απασχολησιμότητα και την πρακτική εμπειρία, ενσωματώνοντας πρακτικές και τοποθετήσεις εργασίας ως μέρος των ακαδημαϊκών προγραμμάτων του.

Διεθνοποίηση: το Universidad Europea δίνει μεγάλη έμφαση στη διεθνοποίηση, προσφέροντας προγράμματα ανταλλαγών και συνεργασίες με πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι να παρέχει στους φοιτητές μια παγκόσμια προοπτική και διεθνή έκθεση.

Έρευνα και καινοτομία: το Πανεπιστήμιο προωθεί ενεργά την έρευνα και την καινοτομία, ενθαρρύνοντας τους καθηγητές και τους φοιτητές να συμμετάσχουν σε ερευνητικά έργα και να συμβάλουν στην ακαδημαϊκή πρόοδο στους αντίστοιχους τομείς τους.

Γλώσσα διδασκαλίας: ενώ η κύρια γλώσσα διδασκαλίας είναι η ισπανική, το πανεπιστήμιο προσφέρει διάφορα προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά για να προσελκύσουν διεθνείς φοιτητές και να ενισχύσουν τις διαπολιτισμικές εμπειρίες.

Αθλητικές και εξωσχολικές δραστηριότητες: το Universidad Europea δίνει σημασία στον αθλητισμό και τις εξωσχολικές δραστηριότητες, με εγκαταστάσεις και προγράμματα που απευθύνονται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό, τις τέχνες και άλλα ενδιαφέροντα πέρα από τους ακαδημαϊκούς.

Διαπίστευση

  • NAAB: για Arquitecture, επιτρέπει να ομολογήσει το πτυχίο σας στις ΗΠΑ.
  • Παγκόσμια Συνομοσπονδία Φυσικοθεραπείας: είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο στην Ευρώπηπου το έχει.
  •  RIBA Royal Institute of British Architecture (RIBA) 2019
  • ACBSP: πρώτο ισπανικό πανεπιστήμιο που έλαβε την αναγνωρισμένη διαπίστευση
  • Εκπαιδευτής γυμναστικής ευρωπαϊκών προτύπων, εκπαιδευτής γυμναστικής ομάδας, άσκηση προσωπικού εκπαιδευτή για ειδικό Υγείας
  • EHFA European Health and Fitness Association