Η Υouth Dramatic Arts (Y.D.A ) ανέβασε αυτά τα Χριστούγεννα το γνωστό μουσικοχορευτικό μιούζικαλ Grease σε 3 μοναδικές παραστάσεις στο Σατιρικό θέατρο Λευκωσίας.

Το «Grease Christmas Spectacular 2017» ήταν βασισμένο στο ομώνυμο μιούζικαλ του Βroadway των Warren Casey και Jim Jacobs του 1971, το οποίο ενέπνευσε και την επιτυχημένη ταινία «Grease» του 1978, της Paramount Pictures, με πρωταγωνιστές τον John Travolta και την Olivia Newton-John. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Sandy γνωρίζει και ερωτεύεται τον Danny. Το χειμώνα οι δυο τους θα βρεθούν τυχαία στο ίδιο σχολείο, αλλά δεν θα καταφέρουν να συνυπάρξουν. Ο Ντάνι, είναι αρχηγός μιας από τις πιο κακόφημες ομάδες του σχολείου, τους T-Birds, ενώ η Σάντυ κάνει παρέα με τις Pink Ladies, μια παρέα κοριτσιών ντυμένες πάντα στα ροζ.

Οι θεατές απόλαυσαν τους ταλαντούχους νέους και νέες που τραγούδησαν και χόρεψαν.

Η Global Educational Services (Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι και Αντιπρόσωποι Πανεπιστημίων),  ήταν ο μέγας χορηγός των παραστάσεων. Θέλοντας να υποστηρίζει τα ταλαντούχα παιδιά στον καλλιτεχνικό χώρο, η Global είναι αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.