Το κοινό αποθέωσε τους χορευτές και τραγουδιστές του Μιούζικαλ  “BEYOND BROAD WAY”,  σε δύο  εκπληκτικές  παραστάσεις  που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Απριλίου  στις  15:30   και  18:30μμ στο Σατιρικό Θέατρο  της Λευκωσίας.

Η παράσταση περιλάμβανε πρωτότυπες  και σύγχρονες  χορογραφίες, που δημιουργήθηκαν από τη σχολή της CPA. Για 2 ώρες οι θεατές απόλαυσαν τραγούδι από τα γνωστότερα κομμάτια των μιούζικαλ, και φυσικά χορό πολύ  χορό!  Κομμάτια όπως το Fame, Oliver Twist, The Greatest showman, Grease, Mama mia, 

Μέγας Χορηγός και των δυο παραστάσεων  ήταν η Global Educational Services(Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι και Αντιπρόσωποι Πανεπιστημίων του Εξωτερικού), η οποία υποστηρίζει και συνδράμει  στις προσπάθειες των χαρισματικών και ταλαντούχων νέων.

Η Cyprus Performing Arts (CPA), είναι μια εξειδικευμένη επαγγελματική σχολή στην Λευκωσία για σπουδές  στο θεατρικό μιούζικαλ με στόχο να εκπαίδευση ταλαντούχα παιδιά και να τους κάνει επαγγελματίες.. Έχει ανεβάσει επίσης με τεράστια επιτυχία πέρσι το γνωστό μουσικοχορευτικό μιούζικαλ Grease, το Fusion 2017 και το μιούζικαλ Matildaσας.

Τo provide professional musical theatre and dance training to local students

and to inspire and produce tomorrow’s professionals.