Η Global Education μαζί με το Greek and Cypriot Society του Coventry University οργάνωσαν Pre-departure Event που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία τη Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στo Στασικράτους 30.

Στην αρχή της εκδήλωσης υπήρξε χαιρετισμός από την Marketing Manager της Global Education, Δέσπω Χαραλάμπους, αλλά και από τον Πρόεδρο του Greek and Cypriot Society, Νικόλα Επισκόπου. Ο πρόεδρος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έκανε μια εξαιρετική παρουσίαση του Πανεπιστημίου του Coventry αλλά και της πόλης γενικότερα.

Οι φοιτητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίστουν με παλιούς και νέους φοιτητές. Το περιβάλλον ήταν ευχάριστο και οικείο ώστε οι φοιτητές να νιώσουν άνετα να έρθουν σε επαφή μεταξύτ τους.Επίσης, απόλαυσαν την μουσική, δροσιστικά ποτά και εύγεστο φαγητό στο εξωτερικό χωρό της καφετέριας.

Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρξε διαγωνισμός όπου κληρώθηκε μια ταξιδιωτική τσάντα προσφορά από τον Costas Theodorou.Η Νικήτρια του Διαγωνισμού ηταν η Μαρία Παπαγεωργίου. 

Η Global Education θα είναι πάντοτε κοντά στους νέους φοιτητές και τους εύχεται κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία ! Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Εducation Services στο 22 780250 ή 22785020