Τη Τετάρτη 11 του Ιούλη πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο IGCSE English as a Second Language  στο Semeli Hotel.Διοργανωτής του σεμιναρίου ήταν το Sheridan Language Centre και μέγα χορηγοί η Global Education όπως και το Paper Works Philippides.Στόχο είχε την ενημέρωση των καθηγητών αγγλικής φιλολογίας για τις αλλαγές που θα γίνουν στις εξετάσεις IGCSE το 2019. Επίσης, εξετάστηκαν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μαθητές στην προετοιμασία για το μέλλον και τη σημασία της ανάπτυξης μια σειράς κατάλληλων στρατηγικών για διαφορετικά πλαίσια μάθησης.

Η διάλεξη παρουσιάσε o Peter Lucantoni από το Cambridge University Press. O Peter Lucantoni έχει μια καριέρα που ξεπερνά τα 30 χρόνια στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας και την κατάρτιση των εκπαιδευτικών στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Επιπροσθέτως, είναι συγγραφέας και συν-συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων, όπως το IGCSE English as a Second Language coursebook που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2001 .

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Global Education, Κρις Σωφρονίου μίλησε για την εταιρεία, δίνοντας έμφαση στις υπηρεσίες που παρέχει αλλά και στα πλεονεκτήματα που την κάνουν να ξεχωρίζει. Στο τέλος του σεμιναρίου διεξήχθη διαγωνισμός όπου η Global Education  πρόσφερε κουπόνι για το Career Gate Test K.17 σε δύο τυχερούς.  Το  Career Gate Test K.17 είναι ένα έγκυρο και αξιόπιστο Τεστ Επαγγελματικό Προσανατολισμού, όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί διαδικτυακά.