ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ2019-03-20T11:37:39+00:00

Dr Σωφρόνης Σωφρονίου  BA(UCL), MA(King’s College London), MSc(LSE), PhD(UCL)

Επίτιμος Πρόεδρος

O Δρ. Σωφρόνης Σωφρονίου είναι ο Συνιδρυτής και Εκτελεστικός Πρόεδρος του “Ομίλου Sofron Group”, που αποτελεί έναν από τους ισχυρότερους Επιχειρηματικούς Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς στην Κύπρο, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Έχει διεθνή εμπειρία στην ανώτερη και ανώτατη Εκπαίδευση στην Μ. Βρετανία, την Κύπρο και την Αμερική. Ήταν Συνιδρυτής του πρώτου Ιδιωτικού Πανεπιστημίου της Κύπρου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το 1981, και διετέλεσε Πρόεδρος για 35 συναπτά έτη. Ήταν Ιδρυτικό μέλος του Προπαρασκευαστικής Επιτροπής του Πανεπιστημίου Κύπρου, του πρώτου Κυπριακού Κρατικού Πανεπιστημίου. Εργάσθηκε στην Ευρωπαϊκή Υπηρεσία του BBC και ήταν Εξεταστής Εισαγωγικών Εξετάσεων του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

Διατέλεσε Πρόεδρος της Επιτροπής της Κυπριακής Δημοκρατίας από το 1988- 1992. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας και εμβέλειας, στην Κύπρο, αναλύοντας και σχολιάζοντας θέματα που άπτονται πολιτικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος. Είναι συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων και άλλων διαφορετικού περιεχομένου βιβλίων όπως Superior Quotations, Mind – stretching books, Roman Quotations and Citations in Context, Ancient Greek Love and other Poetry και άλλα.

 

Κρίς  Σωφρονίου BSc(Hons), M.A., MBA

Πρόεδρος  και  Δ/νων Σύμβουλος

Ο Κρίς σπούδασε  στις ΗΠΑ,  στο University of Indianapolis από το οποίο απέκτησε πτυχίο (BSc) στo Marketing και συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές  στις Διεθνείς Σχέσεις (Μ.Α.). Για την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Αμερική φοίτησε στο University of Phoenix από το οποίο απέκτησε ΜΒΑ στην Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Με την επιστροφή του στην Λευκωσία ο Κρίς εργάστηκε σε μεγάλο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο Τμήμα Επιμόρφωσης και Ανάπτυξης Φοιτητών. Το 1998  ίδρυσε μαζί με τον  Δρ. Σωφρονίου την “Global Educational Services” με έδρα την Λευκωσία  και πλέον σήμερα δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, Ευρώπη και  Μέση Ανατολή.

Είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων , μέλος του ΔΣ Αποφοίτων του American Academy και του Executive Foundation.

 

Νικολέττα Αγησιλάου BSc(Hons), MSc

Senior Educational Consultant

Η Νικολέττα σπούδασε στο University of Middlesex στo Λονδίνo από το οποίο απέκτησε πτυχίο (BSc) στην Ψυχολογία. Στη συνέχεια, ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στo University College London όπου ειδικεύτηκε στην Συμβουλευτική Ψυχολογία Εκπαίδευσης.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της  επέστρεψε στην  Λευκωσία  και  εργάσθηκε στον τομέα της συμβουλευτικής  ψυχολογίας.  Το 2008, εντάχθηκε δυναμικά  στην ομάδα της Global, ως Εκπαιδευτική   Σύμβουλος και έχοντας ολοκληρώσει την πρακτική Αξιολογησης, Καθοδήγησης και Συμβουλευτικής εξελίχθηκε σε  Senior Educational Advisor.  Επιπρόσθετα    εκπαιδεύτηκε  στην διαχείριση  του ψυχομετρικού Test Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Career Gate, για την προσωπικότητα, την ικανότητα και την καθοδήγηση σταδιοδρομίας.

 

Μαριάννα  Ιωάννου BA(Hons)

Senior Educational Consultant

H Μαριάννα  σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας,  Επικοινωνία και Marketing.

Με την ολοκλήρωση του πτυχίου  της, εργάστηκε ως Marketing Executive στην Pafilia  Property Developers. Μετέπειτα εργάστηκε στο Πανεπιστήμιο του Middlesex (Λονδίνο) ως μέλος του Regional Recruitment Team. Το 2013, εντάχθηκε στην ομάδα της  Global ως Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Υποψηφίων Σπουδαστών, και εξελίχθηκε  σε Customer Service Coordinator. Εποπτεύει  ολόκληρη την  διαδικασία εισαγωγής υποψηφίων σπουδαστών στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ειδικεύεται στην  εύρεση θέσης  στην Φοιτητική Εστία κατά το πρώτο έτος αλλά και όλα τα συναπτά έτη φοίτησης.

 

Δέσπω Χαραλάμπους – BA Business (Hons), MSc Marketing

Marketing Manger

Η Δέσπω  σπούδασε Marketing  στο Coventry University, και κατά την διάρκεια των σπουδών της   δίδαξε Ελληνικά στο Alderman Callow School and Community  College της  Μ.Βρετανίας. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές  στο Salford University με ειδικότητα  στο Marketing.

Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση των σπουδών της και την επιστροφή της στην Λευκωσία,  εργάσθηκε  στον τομέα της   Εκπαίδευσης  ως Υπεύθυνη Φοιτητικής Μέριμνας σε   Ιδιωτικό  Κολλέγιο  στην Κύπρο.  Μετέπειτα  διετέλεσε  σε  θέσεις Διοικητικής Εθύνης  σε Όμιλο εταιρειών   με αντιπροσωπείες   μαρκών  παγκοσμίως.

Από το 2010 εργάζεται  στην Global ως Marketing Manager, και συντονίζει ολόκληρη την διαδικασία Αντιπροσωπειών μεταξύ των Πανεπιστημίων του Εξωτερικού και της Global και είναι Υπεύθυνη για το Marketing της εταιρείας.

 

 

 

 

 

Global S. & C. Educational Services

Cyprus:
22 Sina street, Block B, Office 003, Engomi Nicosia (near the American Embassy)
P.O. Box 27598, 2431
Tel: +357 22 780250, 22 772244, Fax: +357 22 780260
Email: info@globaleducationcy.com

Recent Posts