Καλωσορίσατε στο University of Derby, ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο στην καρδιά του Ηνωμένου Βασιλείου. Είμαστε περήφανοι που φιλοξενούμε περισσότερους από 1.700 διεθνείς φοιτητές από 100 χώρες που σπουδάζουν σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, υποστηριζόμενοι από το βραβευμένο Διεθνές Κέντρο Φοιτητών.

Top 30

UK university*

*The Guardian University Guide 2020

Gold

rated in the Teaching Excellence Framework (TEF)

Top10

in the world for international student learning experience*

*Global ISB Benchmark Group 2018

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για φοιτητές της ΕΕ να εκμεταλλευτούν τα οικονομικά οφέλη που προσφέρει η Βρετανική κυβέρνηση. Λόγω του Brexit, το φοιτητικό δάνειο θα σταματήσει να είναι διαθέσιμο για τους Ευρωπαίους φοιτητές. Κάνοντας αίτηση για κάποιο από τα προγράμματα που ξεκινούν το Σεπτέμβριο του 2020 ή τον Ιανουάριο του 2021, έχεις την δυνατότητα να λάβεις κανονικά το κρατικό δάνειο και να συνεχίσεις να πληρώνεις τα ίδια δίδακτρα με αυτά των βρετανών φοιτητών (homefee) για όλα τα χρόνια σπουδών σου!

Με υψηλότερα δίδακτρα και περισσότερους περιορισμούς που πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή το επόμενο έτος, η έναρξη των σπουδών σας στο University of Derby αυτό το φθινόπωρο θα σας εγγυηθεί ποιοτική εκπαίδευση στο Ηνωμένο Βασίλειο με χαμηλότερο κόστος.

Γιατί να επιλέξετε το University of Derby?

Αν σκέφτεσαι να σπουδάσεις στην Αγγλία αυτόν τον Σεπτέμβριο, τότε το University of Derby αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, γιατί:

  • Έχει λάβει πολλές διακρίσεις και χρυσό βραβείο άριστης διδασκαλίας
  • Βρίσκεται στην λίστα των 30 κορυφαίων πανεπιστημίων της Αγγλίας βάση της Guardian 2020, και ανάμεσα στα καλύτερα νέα πανεπιστήμια παγκοσμίως.
  • Η πόλη βρίσκεται στο κέντρο της Αγγλίας, 90 λεπτά από το Λονδίνο και το Μάντσεστερ ή 35 λεπτά από το Μπέρμιγχαμ με το τρένο και σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο East Midlands
  • Η σχετικά νέα πόλη του Derby αποτελεί ένα οικονομικό κέντρο ανάπτυξης με διεθνείς εταιρίες όπως είναι η RollsRoyce και η Toyota καθώς και ένα  δημιουργικό τομέα δραστηριοτήτων. Προσφέρει τους ψηλότερους μισθούς μετά το Λονδίνο.
  • Είναι μια από τις πιο ασφαλείς πόλεις της Αγγλίας, με χαμηλό κόστος ζωής και έντονη φοιτητική ζωή
  • Η διαμονή στιςμοντέρνες φοιτητικές εστίες του πανεπιστημίου είναι εγγυημένη για όλα τα χρόνια σπουδών
  • Το φιλικό περιβάλλον που θα συναντήσεις, αφού είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πανεπιστήμια σε Κύπριους φοιτητές, αποτελεί ένα επιπλέον λόγο για να το επιλέξεις!

Αν σε ενδιαφέρει να σπουδάσεις στο University of Derby, μπορείς να επικοινωνήσεις με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Κύπρο και να κάνεις την αίτηση σου εντελώς δωρεάν:

Επικοινωνία

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.