Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση με μεγάλο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια να είμαστε ο κύριος χορηγός της 14ης Εθνικής Συνόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νεολαίας (ΕΥΠ) Κύπρου.

Το επιτυχημένο συνέδριο αγγελιάστηκε από όλους τους συμμετέχοντες ενώ πάνω από το 70% από αυτούς να δηλώνουν ότι ανέπτυξαν δεξιότητες μέσω αυτής της εμπειρίας που θα είναι σημαντική για το μέλλον τους. Το συνέδριο φιλοξένησε πάνω από 200 συμμετέχοντες, από δημόσια και ιδιωτικά σχολεία από όλο το νησί της Κύπρου. Τα μέλη του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να «συνδεθούν» και να συζητήσουν τρέχοντα σημαντικά ζητήματα.

Φέτος, η 14η Εθνική Σύνοδος ήταν ψηφιακή και πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 30 Αυγούστου και αντάλλαξε ιδέες γύρω από το θέμα «Προχωρώντας προς τα εμπρός: Η ένταξη στην ΕΕ εν μέσω της παγκοσμιοποίησης». Η εκδήλωση ήταν σύμφωνη με τα υφιστάμενα κυβερνητικά μέτρα και άλλες απαιτήσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος μας κ. Σωφρονίου, ήταν ομιλητής και καλωσόρισε όλους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην έναρξη της Γενικής Συνέλευσης του συνεδρίου.

Η Global Education, που πρόσφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ένα κουπόνι που μπορεί να εξαργυρωθεί για τη δωρεάν λήψη ενός από τα πιο αποτελεσματικά και επιστημονικά τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού επάρκειας στην αγορά, του Career Gate. Στους μεγαλύτερους ηλικιακά συμμετέχοντες, προσφέρθηκαν εκπτωτικά κουπόνια για τις συμβουλευτικές υπηρεσίες μας για την επιλογή Πανεπιστημίου και κατάλληλου Προγράμματος Σπουδών για τις ανώτερες σπουδές τους.
Για πάνω από 20 χρόνια, η Παγκόσμια Εκπαίδευση υποστηρίζει ουσιαστικά τη νέα γενιά της Κύπρου, ενδυναμώνοντάς την και καθοδηγώντας τη να τους οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της στην εκπαίδευση.

Συγχαίρουμε τους οικοδεσπότες, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νεολαίας (ΕΥΠ) της Κύπρου, για ένα εξαιρετικό συνέδριο και σε όλους τους συμμετέχοντες τους ευχόμαστε καλές ακαδημαϊκές προοπτικές και προοπτικές σταδιοδρομίας.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Νέων (ΕΚΝ) Κύπρου αποτελεί ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει ως σκοπό του την εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των νέων και την προώθηση της συμμετοχής τους στα κοινά. Το ΕΚΝ Κύπρου συνιστά μία από τις 40 εθνικές επιτροπές που λειτουργούν υπό τον συντονισμό του διεθνή ομώνυμου οργανισμού.