COFFEE LAB EVENT by Global & Student Life

Γνωριμία Νέων  Φοιτητών με υφισταμένους που θα σπουδάσουν στην Αγγλία

Το Coffee Lab Event πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 31 Ιουλίου και ώρα 18:30μμ στην Λευκωσία,  Στασικράτους 30.

Η Global Education και το Student Life συνδιοργάνωσαν την  σημαντική αυτή και εποικοδομητική εκδήλωση, με σκοπό οι φοιτητές που σπουδάζουν σε διαφορετικά  Πανεπιστήμια της Αγγλίας να γνωρισθούν με τους νέους φοιτητές,  και να τους καθοδηγήσουν βάσει της πολύτιμης  εμπειρίας τους και τα  βιώματά τους. Οπότε  η μετάβαση  στο Πανεπιστήμιο και την φοιτητική εστία θα είναι πιο εύκολη.

Την εκδήλωση αυτή στήριξαν δυναμικά  με την φυσική τους παρουσία  διάφορα Cypriot Societies  που εδρεύουν στην Αγγλία, όπως τα: Derby Hellenic and Cypriot Society, Greek and Cypriot Societies Manchester, Hellenic and Cypriot Society of Liverpool, Greek and Cypriot Society of Coventry, Reading University Cypriot Hellenic Society, Cypriot and Greek Society Nottingham, και επιπρόσθετα οι Greek and Cypriot Society of Essex, Greek and Cypriot Society of Newcastle, Greek and Cypriot Society of Leeds , Greek and Cypriot Society of Surrey.

ΟΙ Πρόεδροι των παραπάνω Societies  ενθάρρυναν  τους νέους φοιτητές και  τους έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη νέα πόλη διαμονής τους, και τον τρόπο λειτουργίας του Πανεπιστημίου λόγω του διαφορετικού και εξαιρετικού εκπαιδευτικού συστήματος στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Οι νέοι  φοιτητές βρήκαν την ευκαιρία και την αξιοποίησαν,  αφού μοιράστηκαν τις ανησυχίες τους  για το  πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου, τους καθηγητές, τις διαλέξεις, τα σεμινάρια, τα projects  και τόσα άλλα.  Kατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε διάφορους διαγωνισμούς  απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε  με τους νέους φοιτητές να έχουν αποκτήσει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να έχουν αντιληφθεί τί ακριβώς έχουν να αντιμετωπίσουν και χρήσιμους εναλλακτικούς τρόπους επιλογής σε κάθε περίπτωση. Συμπερασματικά λοιπόν  λόγω της μεγάλης προσέλευσης στην εκδήλωση και όλα τα θετικά σχόλια που αποκομίσαμε υποστηρίζοντας τους νέους φοιτητές,  αποφασίστηκε η συγκεκριμένη  εκδήλωση να γίνει  ΘΕΣΜΟΣ!