Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στο Presse Café Σταυρού στην Λευκωσία συγκέντρωση γνωριμίας των νέων φοιτητών που θα σπουδάσουν στο Derby University.
Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Educational Services, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του πανεπιστημίου στην Κύπρο, μαζί με το Derby Hellenic & Cypriot Society.

Η εκδήλωση άρχισε με μια σύντομη παρουσίαση από τον πρόεδρο του Society, Φάνη Μαξούτη, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους φοιτητές, μίλησε για τη δράση και το έργο του society και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ομαλή ένταξη τους στο πανεπιστήμιο. Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Educational Services, Kρις Σωφρονίου ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές σπουδές και ανάφερε πως η Global θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους φοιτητές του Derby για οτιδήποτε χρειαστούν.

Όλοι οι φοιτητές κεράστηκαν από ένα δροσιστικό ποτό. Στους νέους φοιτητές δόθηκαν επίσης διάφορα προωθητικά δωράκια από το πανεπιστήμιο. Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε χαλαρή ατμόσφαιρα και ωραία μουσική δίνοντας την δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να γνωριστούν μεταξύ τους.

<