EBS University of Business and Law

Σας δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το μέλλον

Μεγαλώνοντας Μαζί

Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το μέλλον. Το ερώτημα είναι τι κάνουμε από αυτό. Απλά επισημαίνοντας ή βοηθώντας να το διαμορφώσετε; Εάν γνωρίζετε την απάντηση, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή του μέλλοντός σας μαζί μας. Το EBS Universität für Wirtschaft und Recht είναι ένα από τα κορυφαία ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Γερμανία. Κάτω από την ομπρέλα του πανεπιστημίου, οι τρεις σχολές μας – EBS Law School, EBS Business School και EBS Executive School – διδάσκουν τους ηγέτες του αύριο. Με στενή ακαδημαϊκή διασύνδεση μεταξύ οικονομικών και νομικών θεμάτων, διεθνούς προσανατολισμού, εγγύτητας με τις επιχειρήσεις και ενός ολοκληρωμένου δικτύου διεθνών συνεργαζόμενων πανεπιστημίων, εταιρειών και Αποφοίτων, το EBS σας προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον για να κάνετε αυτό το βήμα στο μέλλον.

Ανάπτυξη Ηγετικών Ικανοτήτων

Σας παρέχουμε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να γίνετε ηγέτης, να σκέφτεστε με νέο φως και να δημιουργήσετε κάτι νέο. Σας προετοιμάζουμε για ένα μέλλον στο οποίο θα παίξετε καθοριστικό ρόλο. Και ο αυριανός κόσμος χρειάζεται ηγέτες με νέες ιδιότητες: ευκινησία, ενσυναίσθηση και θάρρος, για να αναφέρουμε μόνο μερικούς. Αυτό σημαίνει επίσης ότι έχετε το θάρρος να κάνετε λάθη για να μάθετε από αυτά. Προσωπικότητες που είναι έτοιμες να αναλάβουν την ευθύνη και να προχωρήσουν σε αυτό το επιπλέον μίλι, για να οδηγήσουν τόσο τους εαυτούς τους όσο και τους άλλους προς τα εμπρός. Ως ηγέτες. Ως άνθρωποι.

Οι Καλύτερες Συνθήκες Για Σπουδές

Θα επωφεληθείτε από μικρές ομάδες μάθησης και ισχυρή υποστήριξη από το προσωπικό και τους εκπαιδευτικούς. Συμφοιτητές με τεράστια αίσθηση δέσμευσης είναι εκεί για να σας βοηθήσουν, και ξέρουν ότι περισσότερα μπορούν να επιτευχθούν μαζί παρά μόνο. Η στενή δικτύωση με εταιρικούς και δικηγορικούς συνεργάτες σας βάζει σε pole position για μια επιτυχημένη έναρξη της καριέρας σας. Επιπλέον, εγγυόμαστε την ατομική ανάπτυξη της προσωπικότητας και γνωρίζουμε πολύ καλά την κοινωνική μας ευθύνη. Έτσι δεν θα μελετήσετε μόνο οπουδήποτε, αλλά μαζί με το καλύτερο. Για την καλύτερη καριέρα. Για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Το Πανεπιστήμιο EBS με μια ματιά

Κορυφαία διεύθυνση για τους διευθυντές και τους δικηγόρους του αύριο

 • Το παλαιότερο ιδιωτικό σχολείο επιχειρήσεων στη Γερμανία, που βρίσκεται στο Βισμπάντεν και στο Οίστριχ-Βίνκελ, στην περιοχή Rheingau
 • Τα τρία σχολεία (EBS Business School, EBS Law School και EBS Executive School) έχουν 44 βασικά μέλη του προσωπικού της Σχολής (ανώτεροι και κατώτεροι καθηγητές, λέκτορες και μεταδιδακτορικοί υπότροφοι) καθώς και περίπου 30 επικουρικοί και επίτιμοι καθηγητές από όλο τον κόσμο
 • Εμπνευσμένη Νομική Σχολή, με μια πραγματικά πειστική και μοναδική ιδέα διδασκαλίας: 3 ακαδημαϊκά πτυχία σε λιγότερο από 5 χρόνια
 • Περίπου 2.000 φοιτητές (Bachelors, πρώτη κρατική εξέταση στο νόμο, Masters, MBA και μερικής απασχόλησης Masters), υποψήφιοι διδάκτορες και φοιτητές ανταλλαγής
 • Studium universale και καθοδήγηση για όλους τους μαθητές
 • Έντεκα επιχειρηματικές γλώσσες διδάσκονται από περισσότερους από 30 φυσικούς ομιλητές
 • Περισσότερα από 230 συνεργαζόμενα πανεπιστήμια σε όλες τις ηπείρους
 • Πάνω από 200 εταιρικοί συνεργάτες, πολλοί από τους οποίους είναι εταιρείες DAX και δικηγορικά γραφεία
 • Περισσότεροι από 10.000 απόφοιτοι, 3.800 από αυτούς οργανώθηκαν στο δίκτυο αποφοίτων EBS, σε περισσότερες από 30 χώρες
 • Ένα ποικίλο και διεθνές χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων: Bachelor in Business Studies BSc, Master in Management MSc, Master in Automotive Management MSc, Master in Finance MSc, Master in Real Estate MSc, MBA πλήρους απασχόλησης, Executive MBA Management μερικής απασχόλησης

Προγράμματα Σπουδών Που Ταιριάζουν Στις Ανάγκες Σας

 • Επανειλημμένα τιμήθηκε: το EBS Universität κατατάσσει τακτικά την κορυφαία βαθμίδα στην κατάταξη των πανεπιστημίων και όλα τα προγράμματα είναι φυσικά διαπιστευμένα.
 • Το πρόγραμμα αποδίδει: ο αρχικός μισθός των αποφοίτων μας είναι πάνω από το μέσο όρο.
 • Μεγάλη ζήτηση: οι περισσότεροι φοιτητές λαμβάνουν την πρώτη τους προσφορά εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών τους ή το αργότερο 3 μήνες μετά την αποφοίτησή τους.
 • Η είσοδος στην επιχειρηματική κοινότητα έγινε ευκολότερη: περισσότεροι από 200 εταιρικοί συνεργάτες υποστηρίζουν και φοιτητές εταιρειών κατά τη διάρκεια του χρόνου τους στο EBS Universität. Σας παρουσιάζουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δίκτυο για να προωθήσετε την καριέρα σας.
 • Εξαιρετικά εντατική υποστήριξη: μικρές ομάδες, υψηλή πρακτική συνάφεια, ανάπτυξη δεξιοτήτων, ατομική καθοδήγηση – Σας υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
 • Δεν θα μπορούσε να είναι πιο διεθνής: καθηγητές και λέκτορες από όλο τον κόσμο, ομάδες μελέτης με υψηλό επίπεδο ποικιλομορφίας ή η επιλογή διαμονής στο εξωτερικό είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη προετοιμασία για μια καριέρα στη διεθνή ανώτατη διοίκηση.
 • Εξαιρετική εξέλιξη σταδιοδρομίας: ένα πρόγραμμα σπουδών προσανατολισμένο στην πρακτική, στοχοθετημένη καθοδήγηση σταδιοδρομίας και προγράμματα σπουδών στην καρδιά μιας από τις πιο επιτυχημένες οικονομίες του κόσμου είναι οι καλύτερες δυνατές απαιτήσεις για το επόμενο βήμα στη σταδιοδρομία.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει 9 προγράμματα στα αγγλικά, 1 πτυχίο και 8 μεταπτυχιακά προγράμματα

– Πτυχίο στις επιχειρηματικές σπουδές

– Durhan και EBS Executive MBA

– Master στη Διαχείριση Automative

– Executive MBA Management

– Μεταπτυχιακό στη χρηματοδότηση

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση

– Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

– Μεταπτυχιακό στην ακίνητη περιουσία

– Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση-Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Βίντεο

Γιατί EBS

https://www.youtube.com/watch?v=HCClR39Uv6E&list=PLGqBP_amqMgDuB8x471NXR7WF5ynHmGVy&index=2

Σχετικά με το EBS

https://www.youtube.com/watch?v=ZHaitv_OxZE&list=PLGqBP_amqMgDuB8x471NXR7WF5ynHmGVy&index=8

Μελέτη στο EBS

https://www.youtube.com/watch?v=TNiRf_oA1nc&list=PLGqBP_amqMgDuB8x471NXR7WF5ynHmGVy&index=9

Το EBSpirit

https://www.youtube.com/watch?v=y4lI-zBH1As&list=PLGqBP_amqMgDuB8x471NXR7WF5ynHmGVy&index=10