Καλώς ήρθατε στο Artevelde University of Applied Sciences, ένα δυναμικό και καινοτόμο ίδρυμα που βρίσκεται στην καρδιά της ζωντανής Γάνδης, στο Βέλγιο. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους μαθητές μας εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που τους προετοιμάζει για επιτυχημένες σταδιοδρομίες στους τομείς που έχουν επιλέξει.

Στην Artevelde UAS, προσφέρουμε International Business Management, International Organization and Management, International Communication Management, International Graphic and Digital Media, International Journalism. Τα προγράμματά μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους φοιτητές τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτικές δεξιότητες μέσω πρακτικής μάθησης, πρακτικής άσκησης και πραγματικών έργων.

Οι πανεπιστημιουπόλεις μας είναι φιλόξενες και έχουν μια κοινότητα χωρίς αποκλεισμούς που εκτιμά τη διαφορετικότητα, τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα. Προσφέρουμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης μαθητών για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα έχουν μια θετική και εμπλουτισμένη μαθησιακή εμπειρία.

Ως φοιτητής Artevelde UAS, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να εξερευνήσετε την όμορφη πόλη της Γάνδης. Με τη ζωντανή πολιτιστική σκηνή, την παγκοσμίου φήμης κουζίνα και την έντονη νυχτερινή ζωή, η Γάνδη είναι ο τέλειος προορισμός για νέους φοιτητές που θέλουν να ζήσουν τα καλύτερα της Ευρώπης.

Ελάτε μαζί μας στο Artevelde UAS και γίνετε μέλος της κοινότητάς μας των φιλόδοξων και ταλαντούχων μαθητών που είναι έτοιμοι να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Κάντε αίτηση τώρα και ξεκινήστε το ταξίδι σας προς μια επιτυχημένη καριέρα και ένα λαμπρό μέλλον!