ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Petre Shotadze Tbilisi Medical Academy (TMA) είναι ένα από τα πρώτα ιδιωτικά ιατρικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας στην παροχή ιατρικής εκπαίδευσης. Επί του παρόντος, το TMA είναι ένα από τα υψηλότερα ιατρικά ΑΕΙ στη Γεωργία, το οποίο εκτελεί τα προγράμματά του σύμφωνα με τα διεθνή εκπαιδευτικά πρότυπα. Το TMA Diploma αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 1700 απόφοιτοι που εργάζονται με επιτυχία σε κορυφαία γεωργιανά και διεθνή νοσοκομεία, πανεπιστήμια και επιστημονικά κέντρα.

Το TMA είναι ένα αυτοδιοικούμενο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης – ένα πανεπιστήμιο διδασκαλίας, με υψηλά καταρτισμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, το οποίο διεξάγει τις δραστηριότητές του σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους και τους κανονισμούς TMA.

Το TMA παρέχει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα: 6 χρόνια Ιατρική (Αγγλικά) και Ιατρική (Γεωργιανή).

Αποστολή: Το TMA, ως ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με προσανατολισμό τους φοιτητές, επιδιώκει πρωτίστως να διδάξει και να αναπτύξει εθνικούς και διεθνείς επαγγελματίες υγείας με καινοτόμο τρόπο, χρησιμοποιώντας γνώσεις που βασίζονται σε στοιχεία, ενώ ωφελούν πρακτικά την κοινότητα στη Γεωργία μέσω δραστηριοτήτων προβολής που βασίζονται στην έρευνα.

Ο κύριος στόχος της Ιατρικής Ακαδημίας Τιφλίδας είναι να αναπτύξει ανεξάρτητη και κριτική σκέψη, επιστημονικές συλλογιστικές ικανότητες και εύλογες κρίσεις μεταξύ των φοιτητών, προκειμένου να υποστηρίξει την εξέλιξή τους σε ειδικούς υψηλής ειδίκευσης.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

⮚Καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και αξιολόγησης:

⮚Μάθηση βάσει περιπτώσεων

⮚Μάθηση με βάση την ομάδα

⮚Μάθηση μέσω Τυποποιημένων Σεναρίων Ασθενών

⮚Μάθηση μέσω εικονικής πραγματικότητας και AnatomAge – Τρισδιάστατος πίνακας (λογισμικό και υλικό)

⮚Αντικειμενική Δομημένη Πρακτική/Κλινική Εξέταση (OSPE/OSCE)

⮚Κέντρο και Εργαστήριο Κλινικών Δεξιοτήτων – και οι δύο μονάδες TMA εφοδιάζονται με σύγχρονο εξοπλισμό και κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, οι φοιτητές μπορούν να συμμετέχουν σε διάφορα επιστημονικά-ερευνητικά έργα και να ενισχύουν τη θεωρητική γνώση με πρακτικές εργασίες.

⮚Η βιβλιοθήκη είναι εξοπλισμένη με ενημερωμένα σχολικά βιβλία και διεθνείς ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων. Αυτή η άνετη περιοχή είναι το καλύτερο μέρος για την προώθηση της εκπαίδευσης που βασίζεται σε στοιχεία.

⮚Προγράμματα διεθνούς συνεργασίας και ανταλλαγών – Με βάση τις διάφορες διμερείς συμφωνίες, το TMA προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες ανταλλαγής για φοιτητές και βραχυπρόθεσμες τοποθετήσεις φοιτητών κινητικότητας και θερινές κλινικές πρακτικές σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

7000$ το χρόνο

Τιμή εισόδου 200 USD

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Μέσο κόστος διαμονής: 4200$ (ανά έτος)
Μέσο κόστος γεύματος: 3000$ (ανά έτος)
Μέσο κόστος ασφάλισης: 200$ (ανά έτος)

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Επί του παρόντος, το TMA δεν παρέχει εγκαταστάσεις διαμονής, ωστόσο, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Φοιτητών είναι πάντα έτοιμο να βοηθήσει τους φοιτητές με ενοικιάσεις σε κοινή βάση.

ΠΟΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝ ΑΙΤΗΣΗ (για το φθινόπωρο 2021)

Η Διαδικασία Εισδοχής για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021/2022 ξεκίνησε την 1η Ιουνίου 2021 και λήγει στις 31 Ιουλίου 2021.

Η διαδικασία εισδοχής διαρκεί περίπου 21-30 εργάσιμες ημέρες και περιλαμβάνει μετάφραση, νομιμοποίηση και αναγνώριση των εγγράφων του αιτούντος από τις αρχές της Γεωργίας.

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ:

Η Γεωργία βρίσκεται μεταξύ Ευρώπης και Ασίας. Επιπλέον, είναι μια από τις αρχαιότερες χώρες στον κόσμο και οι πρώτες ιστορικές χρονολογίες μετρούν περισσότερα από 4.000 χρόνια πίσω. Η γεωργιανή είναι πολύ περήφανη με το μοναδικό αλφάβητό της που εισήχθη τον 5ο π.Χ. και την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά. Σε όλη τη χώρα μπορείτε να βρείτε διάφορα ιστορικά μνημεία ως αποδεικτικά στοιχεία. Στο πρώτο μισό του 4ου αιώνα η Γεωργία έγινε μια από τις πρώτες χώρες του κόσμου που υιοθέτησαν τον Χριστιανισμό. Με την πάροδο των αιώνων, η Γεωργία είναι μια χώρα με ποικιλομορφία και έγινε το σπίτι για ανθρώπους με διαφορετικό πολιτισμικό, εθνοτικό και θρησκευτικό υπόβαθρο.

Η Γεωργία φημίζεται για τις παραδόσεις της στη φιλοξενία και την κουζίνα.

Ενδιαφερόμενος? Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πανεπιστήμιο, τις επιλογές σπουδών σας, τις απαιτήσεις εισόδου και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας σε μια χώρα που είναι πλησιέστερη σε εσάς.