Το NHL Stenden University of Applied Sciences είναι αποτέλεσμα της συγχώνευσης του Stenden University of Applied Sciences και του NHL University of Applied Sciences αφού ήταν φιλικοί γείτονες για πολλά χρόνια. Το πανεπιστήμιο διατηρεί την πλούσια ιστορία και την εμπειρία και των δύο ιδρυμάτων, που χρονολογείται από το 1845. Αυτό οδηγεί σε ένα ίδρυμα διεθνώς προσανατολισμένο, με ισχυρούς δεσμούς με τις τοπικές κοινότητες και τις επιχειρήσεις.

Η εκπαιδευτική ιδέα συνδυάζει μια διεπιστημονική προσέγγιση με πρακτική εστίαση. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές θα λάβουν εργασίες πραγματικού κόσμου για επίλυση. Η πρακτική εφαρμογή των δικών τους καινοτόμων λύσεων βρίσκεται στον πυρήνα αυτής της μεθόδου. Αυτός ο τρόπος εργασίας ήταν στο DNA και των δύο ιδρυμάτων, επομένως η συνέχιση αυτής της γόνιμης διαδρομής είναι η προφανής επιλογή.

Η φοίτηση στο NHL Stenden είναι μια συναρπαστική νέα εμπειρία. Οι μαθητές θα κληθούν να εκφράσουν τη γνώμη τους και να αναλάβουν την πρωτοβουλία. Οι μαθητές το κάνουν αυτό σε ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης όπου ο σεβασμός για διαφορετικές απόψεις και υπόβαθρο είναι κοινή αξία. Σε μικρές και προσωπικές ομάδες φοιτητών, λέκτορων και ερευνητών, οι φοιτητές θα ασχοληθούν με πραγματικές εργασίες από το πραγματικό πεδίο. Μαζί οι μαθητές θα δοκιμάσουν τις ιδέες τους στην πράξη, για να βεβαιωθούν ότι λειτουργούν όπως αναμένεται. Οι μαθητές θα πρέπει να εργαστούν σε εργασίες τόσο από τοπικούς όσο και από διεθνείς οργανισμούς, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούν οι μαθητές για τη μελλοντική τους γραμμή εργασίας.

Για να σπουδάσεις στο NHL Stenden σημαίνει να γίνεις ένας ισχυρός και πολυμήχανος επαγγελματίας, ικανός να ενεργεί με στοχαστική διεκδίκηση. Οι απόψεις για τον κόσμο που θα αναπτύξουν οι μαθητές θα τους επιτρέψουν να βρουν καινοτόμες λύσεις σε οποιοδήποτε ζήτημα. Εδώ διαπρέπει το NHL Stenden: σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχέως, οι μαθητές θα κάνουν το αδύνατο δυνατό!

Περισσότεροι λόγοι για να επιλέξετε το Stenden University:

  • Το Πανεπιστήμιο προσφέρει στους φοιτητές μια ευρεία και ποικίλη ποικιλία διεθνών πιστοποιητικών, προγραμμάτων Bachelor και Master και ειδικοτήτων.
  • Όλα τα προγράμματα στο NHL Stenden πληρούν τα πρότυπα ποιότητας που έχουν θεσπιστεί από την ολλανδική κυβέρνηση και τον οργανισμό διασφάλισης ποιότητας και διαπίστευσης.
  • Ένα άλλο πλεονέκτημα της ολλανδικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η προσιτή τιμή της σε σύγκριση με άλλες χώρες, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή η Ελβετία, που όλες έχουν υψηλότερα δίδακτρα πανεπιστημίου.
  • Οι in-house Learning Companies είναι επιχειρήσεις επαγγελματικής κατάρτισης για συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών NHL Stenden. Εδώ, οι μαθητές όχι μόνο θα λαμβάνουν τακτικά δίδακτρα, αλλά και θα επωφελούνται από την κατάρτιση σε έναν επαγγελματικό οργανισμό, την εργασία σε πραγματικές εργασίες από εξωτερικούς πελάτες και την απόκτηση ανεκτίμητης πρακτικής εμπειρίας.
  • Το NHL Stenden διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον επιχειρηματικό κόσμο, δίνοντας στους φοιτητές πρόσβαση, εάν είναι επιλέξιμοι, σε πρακτική άσκηση σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Ολλανδία και άλλες χώρες σε όλη την Ευρώπη.
  • Με το Design Based Education (DBE), οι ιδέες μετατρέπονται σε πρακτικές λύσεις, συχνά σε διεθνές πλαίσιο. Οι μαθητές θα εργαστούν σε μικρές διεπιστημονικές ομάδες σε εργασίες από πραγματικούς πελάτες, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να τους προετοιμάσουν για το μελλοντικό τους πεδίο.