ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Griffith College είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ίδρυμα τρίτου επιπέδου της Ιρλανδίας με τοποθεσίες στο Δουβλίνο, το Κορκ και το Λίμερικ.

Ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 40 χρόνια, το Griffith College απολαμβάνει εθνική και αυξανόμενη διεθνή φήμη για την επιτυχία των φοιτητών. Το Κολλέγιο έχει αποκτήσει μια αξιοζήλευτη, βραβευμένη φήμη για την παροχή στους φοιτητές με διαλέξεις πρώτης τάξης και εξαιρετικό υλικό μελέτης. Προσφέρουν διεθνώς αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, που συμπληρώνονται από ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών λύσεων επαγγελματικής, βραχυπρόθεσμης και εταιρικής κατάρτισης.

Είναι ένα καθορισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα Quality & Qualifications Ireland (QQI). Πολλοί πρώην φοιτητές έχουν συνεχίσει να απολαμβάνουν διακεκριμένες σταδιοδρομίες στην Ιρλανδία και διεθνώς, σε τομείς τόσο διαφορετικούς όπως η λογιστική, οι επιχειρήσεις, η πληροφορική, το σχέδιο, το δίκαιο, τα μέσα ενημέρωσης, η μουσική και το θέατρο.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

– 7.000 φοιτητές σε 3 πανεπιστημιουπόλεις στο Δουβλίνο, το Κορκ και το Λίμερικ

– Τα τελευταία 40 χρόνια, το Griffith College έχει αναπτύξει μια αξιοζήλευτη φήμη για την παραγωγή επιτυχημένων, βραβευμένων μαθητών, πολλοί από τους οποίους έχουν προχωρήσει σε εξέχουσες σταδιοδρομίες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η Σχολή Επαγγελματικής Λογιστικής του Κολλεγίου πέτυχε πρώτη στον κόσμο τοποθετήσεις σε επτά διαφορετικές περιπτώσεις στις εξετάσεις ACCA.

– Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας

– Διδασκαλία και προγράμματα υπό την ηγεσία του κλάδου

– Εστίαση στην απασχόληση, ορισμένα προγράμματα με 100% έγκριση θέσεων εργασίας

– Μικρά μεγέθη τάξης

– Το Griffith College παρέχει εκπαίδευση καθοδηγούμενη από τη βιομηχανία για όλους τους φοιτητές, ώστε να έχουν τις καλύτερες πιθανότητες να βρουν την καλύτερη δουλειά όταν αποφοιτήσουν. Οι καθηγητές τους δεν εργάζονται μόνο στο Griffith College, εργάζονται στη βιομηχανία, φέρνοντας πείρα, ενημερωμένες γνώσεις και μια σειρά επαφών στις τάξεις τους

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Τέλος Ακαδημαϊκής Διοίκησης: 250 € ετησίως – ισχύει κάθε ακαδημαϊκό έτος σε όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα εκτός από τα δίδακτρα. Όταν ένας φοιτητής ξεκινά ένα πρόγραμμα στην εισαγωγή του Ιανουαρίου, ισχύει Ακαδημαϊκή Διοίκηση 125,00 € για την περίοδο Ιανουαρίου έως Αυγούστου.

Δίδακτρα Πτυχίου

Το ποσό των διδάκτρων που θα καταβληθεί θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα σπουδών, την τοποθεσία και την υπηκοότητά σας.

Για παράδειγμα, τα δίδακτρα Bachelor μπορεί να κυμαίνονται από 6.000 € έως 9.000 € ετησίως για φοιτητές της ΕΕ και γενικά τα δίδακτρα για φοιτητές εκτός ΕΕ θα είναι: 12 795 €.

Τα δίδακτρα Master θα εξαρτηθούν από το πρόγραμμα και την τοποθεσία

Δουβλίνο, από 9.000 € έως 32.000 € ετησίως

Κορκ και Λίμερικ 14.000 έως 15.000 € ετησίως

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΕΞΟΔΑ:

Αυτά είναι γνωστά ως R.I.A.P. Αμοιβές:
– Κόστος εγγραφής 250€ Υποχρεωτικό τέλος κάθε ακαδημαϊκό έτος.
– Τέλη Διεθνούς Φοιτητικής Υποστήριξης 200€ Υποχρεωτική αμοιβή κάθε ακαδημαϊκό έτος.
– Προστασία Δίδακτρα Εγγεγραμμένου Μαθητή 285€*/ 245€**/ 305€*** Υποχρεωτικό τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, που υπολογίζεται ως 2% του συνολικού κόστους φοίτησης, συν το κόστος εγγραφής πριν από τις υποτροφίες.

Οφείλεται επίσης το τέλος βράβευσης QQI (μόνο το έτος απονομής):
Κανονικό πτυχίο: 150 €
Πτυχίο Honors: 200 €
Μεταπτυχιακό Δίπλωμα/Μεταπτυχιακό: 200€

Υποτροφίες και Υποτροφίες

Το 2021, όλοι οι φοιτητές της ΕΕ που ζουν στο εξωτερικό που εγγράφονται στο Κορκ ή το Λίμερικ σε προγράμματα πλήρους πτυχίου θα λάβουν υποτροφία 25% (1.500 ευρώ) για κάθε έτος σπουδών.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες υποτροφιών και υποτροφιών που διατίθενται σε αιτούντες του Griffith College από χώρες εκτός ΕΕ – μια υποτροφία Griffith College Cork (GCC) και μια Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αξίας (AMS).

Η υποτροφία GCC απονέμεται σε κάθε υποψήφιο που έχει επιτυχία να του προσφερθεί μια θέση σε ένα πρόγραμμα Griffith College Cork.

Η υποτροφία Academic Merit Scholarship (AMS) είναι μια πρόσθετη υποτροφία που προσφέρεται σε φοιτητές που επιδεικνύουν ισχυρές ακαδημαϊκές επιδόσεις κατά τη στιγμή της αίτησης. Οι υποτροφίες απονέμονται στους αιτούντες κατά τη στιγμή της εισαγωγής στο Griffith College Cork και ισχύουν για κάθε έτος σπουδών όπου ο μαθητής προχωρά από το ένα έτος ενός προγράμματος στο άλλο, για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Αμοιβές Bacherlor

φοιτητές εκτός ΕΕ από 8.000 € έως 10.000 € ανάλογα με το πρόγραμμα

Το κόστος συνεισφοράς φοιτητών (υποχρεωτικό) ύψους 3.000 € για το κόστος Υπηρεσιών Φοιτητών, περιλαμβάνει το κόστος της Φοιτητικής Ένωσης, τα έξοδα συλλόγων και συλλόγων, μαζί με τα έξοδα Σταδιοδρομίας & Ευκαιριών, Υποστήριξης Φοιτητών και Υπηρεσιών Βιβλιοθήκης.

Συνδρομή μέλους στο γυμναστήριο: 80€ (υποχρεωτικό)

Αμοιβές πλοιάρχου

Φοιτητές ΕΕ από 6.500 € έως 8.950 € ανάλογα με το πρόγραμμα.

φοιτητές εκτός ΕΕ 15.000 €

Υποτροφίες

*Το Εθνικό Κολλέγιο της Ιρλανδίας διαθέτει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο υποτροφιών και υποτροφιών για διεθνείς φοιτητές που στοχεύει στην επιβράβευση της αριστείας και στην προώθηση της διαφορετικότητας μεταξύ των φοιτητών τους.

Εξερευνήστε το φάσμα των υποτροφιών τους για διεθνείς φοιτητές.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Η NCI δεν κατέχει ούτε διαχειρίζεται φοιτητική κατοικία ούτε προσφέρει υπηρεσία τοποθέτησης στέγασης. Αυτό σημαίνει ότι είστε υπεύθυνοι για την εύρεση του δικού σας καταλύματος στο Δουβλίνο.

Υπάρχουν πολλές φοιτητικές κατοικίες σε όλη την πόλη, καθώς και κοινόχρηστα σπίτια και διαμερίσματα, κατοικίες κ.λπ. και το NCI έχει συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με διάφορες επιλογές διαμονής που έχετε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Για να μάθετε περισσότερα για αυτούς, δείτε εδώ

ΕΞΟΔΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ

Το NCI συνιστά ότι ένας άγαμος φοιτητής θα χρειαστεί τουλάχιστον 1000 € το μήνα για να καλύψει τα βασικά έξοδα διαβίωσης. Το ποσό που πραγματικά ξοδεύετε θα εξαρτηθεί από το πού ζείτε και τον προσωπικό σας τρόπο ζωής.

Δείτε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος ζωής στο Δουβλίνο.

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ

Οι αιτούντες από την Ε.Ε

Συνήθως το NCI δεν δέχεται αιτήσεις μετά το τέλος Αυγούστου για έναρξη σπουδών Σεπτεμβρίου και τέλος Νοεμβρίου για τον Ιανουάριο. Σας συμβουλεύουμε να υποβάλετε αίτηση το συντομότερο δυνατό, καθώς οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες λόγω των μικρών μεγεθών μαθημάτων και τα μαθήματα ενδέχεται να συμπληρωθούν γρήγορα.

Αιτούντες εκτός Ε.Ε

Προθεσμίες Σεπτεμβρίου 2021

23 Ιουλίου Φοιτητές που χρειάζονται βίζα εισόδου για την Ιρλανδία

13 Αυγούστου Φοιτητές που δεν χρειάζονται βίζα εισόδου για την Ιρλανδία

27 Αυγούστου Φοιτητές που ζουν στην Ιρλανδία

Ιανουάριος 2022 Προθεσμίες

10 Δεκεμβρίου Φοιτητές που χρειάζονται βίζα εισόδου για την Ιρλανδία

6 Ιανουαρίου Φοιτητές που δεν χρειάζονται βίζα εισόδου για την Ιρλανδία

7η Ιανουαρίου Φοιτητές που ζουν στην Ιρλανδία

*Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι εάν υποβάλετε αίτηση κοντά σε μια προθεσμία, πρέπει να προσκομίσετε ένα πλήρες σύνολο εγγράφων που να αποδεικνύουν ότι πληροίτε τις απαιτήσεις τόσο της ακαδημαϊκής όσο και της αγγλικής γλώσσας του μαθήματος. Επίσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι κάνετε αίτηση αρκετά νωρίς ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να λάβετε τη βίζα σας.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ιρλανδία – Το νέο σας σπίτι

Κάθε χρόνο, εκατοντάδες χιλιάδες φοιτητές παίρνουν τη συναρπαστική αλλά τρομακτική απόφαση να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για σπουδές. Η Ιρλανδία είναι ένας προορισμός που προσελκύει όλο και περισσότερο την προσοχή των φοιτητών παγκοσμίως, ιδιαίτερα στους τομείς της πληροφορικής και των επιχειρήσεων. Οι φοιτητές προσελκύονται από την Ιρλανδία λόγω του υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης της χώρας, του άριστου τρόπου ζωής των φοιτητών και της παρουσίας πάνω από 1000 πολυεθνικών εταιρειών που προσφέρουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας για μεταπτυχιακούς.

Η Ιρλανδία είναι κάτι περισσότερο από ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές. Συνδυάζοντας μια σταθερή φήμη για την εκπαίδευση και την καινοτομία, με μια φιλόξενη και ζωντανή κουλτούρα, δεν είναι τυχαίο ότι το Δουβλίνο είναι πλέον η ευρωπαϊκή έδρα πολλών από τις κορυφαίες εταιρείες του κόσμου. Ως έδρα εταιρειών όπως η Google, το Facebook. Η Microsoft και το Twitter, επιλέγοντας να σπουδάσετε στο Δουβλίνο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δίνετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία για μακροπρόθεσμη επαγγελματική επιτυχία.

Το Δουβλίνο, η πρωτεύουσα, έχει ένα ζωντανό και ενεργητικό κέντρο της πόλης και φημίζεται για το φαγητό, τη μουσική και τις αθλητικές εκδηλώσεις του. Με υπέροχες αγορές, φανταστική κουλτούρα τροφίμων, πλούσια ιστορία και φιλικούς κατοίκους, το Δουβλίνο προσφέρει έναν χαλαρό τρόπο ζωής τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους νέους κατοίκους. Το Δουβλίνο είναι μια από τις πιο πολυπολιτισμικές πόλεις του κόσμου και φιλοξενεί περισσότερες από 200 εθνικότητες.

Η Ιρλανδία είναι μια ασφαλής, φιλόξενη και οικονομικά προσιτή επιλογή για σπουδές στο εξωτερικό. Η εμπειρία σας εδώ θα είναι απαράμιλλη.

Ενδιαφερόμενος? Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πανεπιστήμιο, τις επιλογές σπουδών σας, τις απαιτήσεις εισόδου και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας σε μια χώρα που είναι πλησιέστερη σε εσάς.