ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Παρίσι, ο πολυτελής κόμβος για τη μόδα, τη ραπτική και τον πολιτισμό, φιλοξενεί επίσης μερικές από τις πιο σημαντικές επιχειρήσεις μόδας, και αυτό γιατί οι οίκοι μόδας αυτής της πόλης δεν είναι τίποτα αν όχι προνοητικοί. Αυτή η ίδια προοδευτική στάση έχει ενσωματωθεί στο DNA της Σχολής Μόδας του Παρισιού, όπου οι συμμετέχοντες όχι μόνο θα μάθουν για την κομψότητα και τη σοφία που συνδέονται τόσο στενά με τη γαλλική μόδα και την πολυτέλεια, αλλά και για την επωνυμία μόδας και τη διαχείριση επιχειρήσεων που έχουν κάνει οι επιχειρήσεις οι δυναμικές που είναι σήμερα. Επίσης, άρρηκτα συνδεδεμένη με το Παρίσι είναι η έμφαση που δίνει το σχολείο στη διδασκαλία της υψηλής ραπτικής προσέγγισης των ατελιέ, μεταδίδοντας αυτές τις δεξιότητες στους μελλοντικούς δημιουργούς της υψηλής σύγχρονης πολυτέλειας. Η εμπειρία της μόδας εδώ είναι μοναδική, αλλά αυτό που κάνει το ντεμπούτο του συνεχίζει να έχει παγκόσμια σημασία, αυτό είναι απλώς ένα τετελεσμένο γεγονός της μόδας.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

-Περισσότερα από 4.000 άτομα κάθε χρόνο συμμετέχουν στο Istituto Marangoni για να γίνουν μέρος μιας μοναδικής ακαδημαϊκής διαδρομής.

-107 ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ. Η κοινότητα των μαθητών τους είναι ευρεία όσο πολύτιμο αυτό συμβάλλει στην αύξηση της αξίας αυτής της ακαδημαϊκής εμπειρίας.

-12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ.- 5 μεταπτυχιακά και 7 προπτυχιακά. Στο Fashion Styling & Creative Direction, Fashion Design και Fashion Business

-80% ΔΙΕΘΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.- Μια πολυπολιτισμική κοινότητα όπου φοιτητές από όλο τον κόσμο μπορούν να μοιραστούν το πάθος τους για τη μόδα.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Δίδακτρα Bachelor

Κόστος εγγραφής € 4.000
Δίδακτρα για φοιτητές της ΕΕ από 17.600 € έως 22.360 € ανάλογα με το πρόγραμμα
Δίδακτρα για φοιτητές εκτός ΕΕ από 20.800 € έως 24.230 € ανάλογα με το πρόγραμμα

Δίδακτρα Master

Κόστος εγγραφής 5.500 €
Δίδακτρα φοιτητών ΕΕ 26.600 €
Δίδακτρα για φοιτητές εκτός ΕΕ 28.600 €

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο, το Istituto Marangoni απονέμει υποτροφίες στους πιο ταλαντούχους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια καριέρα στον κλάδο της μόδας, του σχεδιασμού και της τέχνης.

Το Istituto Marangoni προσφέρει μια σειρά από Υποτροφίες για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του μαθήματα στο Μιλάνο, τη Φλωρεντία, το Παρίσι και το Λονδίνο στα καλύτερα νέα ταλέντα.

Επώνυμες Υποτροφίες

Το Istituto Marangoni συνεχίζει να ενισχύει και να επιβραβεύει τα ταλέντα προσφέροντας υποτροφίες για πολλά υποσχόμενα δημιουργικά στον χώρο της μόδας και του σχεδιασμού. Οι διαγωνισμοί υποτροφιών προωθήθηκαν με τη συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες πολυτελείας και σχεδιασμού όπως οι Versace, Etro, Zadig & Voltaire, McCann και Cappellini, η καθεμία συνεισφέροντας με υπερσύγχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο.

Κάθε υποτροφία συνοδεύεται από έναν ειδικό διαγωνισμό και δίνει το δικαίωμα στους παραλήπτες σε σημαντικές εκπτώσεις στα δίδακτρα για τα προγράμματα Master στο Istituto Marangoni Milano, Firenze και Παρίσι.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Η τιμή του μηνιαίου ενοικίου για επιπλωμένα καταλύματα 85 m2 (900 τ.μ.) ανάλογα με την περιοχή στο Παρίσι κυμαίνεται από 2.339 € σε 2.944 €

Το εκτιμώμενο μηνιαίο κόστος για ένα μεμονωμένο άτομο υπολογίζεται σε περίπου 3.381 €

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για μια πολύ συγκεκριμένη ανάλυση των τρεχουσών τιμών στο Παρίσι εδώ

Το Istituto Marangoni δημιούργησε μια νέα υπηρεσία στέγασης και στέγασης για να βοηθήσει τους ξένους φοιτητές στην αναζήτηση στέγης στο Μιλάνο, το Παρίσι και το Λονδίνο. Ως κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης, και στην προσπάθεια να παρέχει μια πάντα εύρυθμη υπηρεσία στους φοιτητές, το Istituto Marangoni προσπαθεί να βοηθήσει τους φοιτητές που δεν φοιτούν να βρουν την καλύτερη δυνατή διαμονή στην πόλη που έχουν επιλέξει για τις σπουδές τους στις σχολές μόδας και σχεδίου μας. . Προκειμένου να διασφαλιστεί μια ποιοτική υπηρεσία, με διαθέσιμα πακέτα για όλες τις ανάγκες, το Istituto Marangoni συνεργάζεται τοπικά με κορυφαία πρακτορεία.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες στέγασης εδώ.

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ

Ορισμένα προγράμματα Istituto Marangoni έχουν 2 προσλήψεις ετησίως – έναρξη σπουδών τον Οκτώβριο και τον Φεβρουάριο.

Εάν χρειάζεστε βίζα για σπουδές στο Λονδίνο, λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να αφήσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να υποβάλετε αίτηση, καθώς και να έχετε αρκετό χρόνο για να κάνετε όλες τις προετοιμασίες, όπως διαμονή και ταξίδια. Ως εκ τούτου, σας συμβουλεύουμε να κάνετε αίτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Για να μάθετε ποια προθεσμία θα ισχύει για εσάς, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Το Istituto Marangoni Paris μετρά 15 χρόνια ύπαρξης, βρίσκεται στην καρδιά της πιο μοντέρνας και πολυτελούς περιοχής του Παρισιού, κοντά στις Galeries Lafayette, τη λεωφόρο Montaigne και τη rue du Faubourg St Honoré.

Θα μπορούσατε να ζήσετε τις μοναδικές αξίες τους

Atelier: Haute-Couture sartorial προσέγγιση
Fashion & Culture Hub
Savoir-Faire & Elegance
Υψηλή Σύγχρονη Πολυτέλεια
Fashion Branding και Business Management
Ενδιαφερόμενος? Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πανεπιστήμιο, τις επιλογές σπουδών σας, τις απαιτήσεις εισόδου και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας σε μια χώρα που είναι πλησιέστερη σε εσάς.