ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ιδρύθηκε το 1973, το EU Business School (EU) είναι μια διεθνής, επαγγελματικά διαπιστευμένη, υψηλού επιπέδου σχολή επιχειρήσεων με πανεπιστημιουπόλεις στη Βαρκελώνη, τη Γενεύη, το Μοντρέ, το Μόναχο και στο διαδίκτυο.

Προσφέρει βασικά, πτυχιακά, μεταπτυχιακά και προγράμματα MBA που διδάσκονται αγγλικά που προωθούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις ηγετικές δεξιότητες. Τα μικρά μεγέθη τάξης εγγυώνται εξατομικευμένη και συνεργατική μάθηση από τη σχολή μας με υψηλά καταρτισμένους ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και ηγέτες επιχειρήσεων. Το EU Business School χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό θεωρίας στην τάξη και βιωματικής μάθησης για να βυθίσει τους μαθητές σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον και οι μαθητές συχνά λαμβάνουν μέρος σε συνεδρίες προσκεκλημένων ομιλητών, επισκέψεις σε εταιρείες, εκδρομές, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις επιχειρήσεων και πρακτική άσκηση.

Η ΕΕ διαθέτει πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα και διδακτικό προσωπικό με περισσότερες από 100 εθνικότητες και ένα δίκτυο αποφοίτων 27.000 ατόμων. Τα προγράμματα ενδοπανεπιστημιούπολης και διεθνείς ανταλλαγές ενισχύουν περαιτέρω την παγκόσμια εμπειρία των φοιτητών, προετοιμάζοντάς τους για το ταχέως εξελισσόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τοποθεσίες

Οι πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ βρίσκονται στην ηλιόλουστη μεσογειακή ακτογραμμή, στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων και στην οικονομική δύναμη της Γερμανίας, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να ζήσουν σε τέσσερις ξεχωριστές και εμπλουτισμένες ευρωπαϊκές πόλεις. Υπάρχει επίσης μια διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη που προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν με τον δικό τους ρυθμό σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων και να εξερευνήσουν την ποικιλομορφία της Βαρκελώνης, της Γενεύης, του Μοντρέ και του Μονάχου. Αυτό παρέχει μια μεγάλη δικαιολογία για να μάθετε μια νέα γλώσσα και να γνωρίσετε μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτισμούς, ενώ βιώνετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

– Η ΕΕ διαθέτει πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα και σχολή με περισσότερες από 100 εθνικότητες

– Δίκτυο αποφοίτων 27.000 ατόμων.

– Πρόγραμμα MBA Κατατάχθηκε #3 στην Ισπανία από το περιοδικό Forbes

– Βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρια για αριστεία στην επιχειρηματική εκπαίδευση από την QS Stars

– Το EU’s Online MBA κατατάχθηκε στην 20η θέση παγκοσμίως από το QS Top MBA

– Κατατάχθηκε στην πέμπτη θέση στον Οδηγό QS MBA Return on Investment Report για αύξηση μισθών στην Ευρώπη

– Κατέλαβε την έκτη θέση ως καλύτερη σχολή επιχειρήσεων για φοιτήτριες από το περιοδικό Capital

– Καταχωρήθηκε στα 30 κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την επιχειρηματικότητα από την EU-Startups

– Το EU Business School διερευνά συνεχώς συνεργασίες με ιδρύματα παγκόσμιας κλάσης προκειμένου να δώσει στους μαθητές μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προγράμματα ανταλλαγών.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Προγράμματα Bachelor: €6450 / εξάμηνο (€12900 / έτος)

Μεταπτυχιακά προγράμματα: 4.600 € ή 6.950 € / περίοδος ανάλογα με το πρόγραμμα

(υπάρχουν 3 θητείες σε ένα ακαδημαϊκό έτος)

*Διατίθενται προγράμματα δόσεων πληρωμής.

Κόστος αίτησης: 200 €

+ Κόστος διατριβής: 600 € (μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος)

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το τμήμα εισαγωγών EU Business School παρέχει συμβουλές στέγασης.

ΕΞΟΔΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο Studying-in-Germany.org, ο οποίος είναι η μεγαλύτερη πύλη πληροφοριών σχετικά με τις σπουδές στη Γερμανία για ξένους φοιτητές.

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ

Τα περισσότερα από τα προγράμματα σπουδών του EU Business School έχουν τέσσερις ημερομηνίες έναρξης ετησίως (Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Αύγουστο)*, επομένως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων είναι αρκετά ευέλικτη.

*κάποια προγράμματα έχουν μόνο έναρξη Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Μόναχο

Με το παρατσούκλι το κέντρο των φορητών υπολογιστών και του lederhosen, αυτή η μεγάλη οικονομική δύναμη στη Γερμανία υπερηφανεύεται για την καινοτόμο βιομηχανία και την εξαιρετική ποιότητα ζωής. Με τους ισχυρότερους ρυθμούς ανάπτυξης και απασχόλησης στη χώρα, το Μόναχο είναι η τέλεια τοποθεσία για μια παγκόσμιας κλάσης επιχειρηματική εκπαίδευση.

Οι επιχειρήσεις είναι ζωτικής σημασίας για την ταυτότητα της πόλης. Το Μόναχο και η γύρω περιοχή φιλοξενούν κορυφαίες εταιρείες όπως η BMW, η Coca-Cola, η MAN Trucks, η Audi και η Porsche. Διαθέτει επίσης μια ακμάζουσα σκηνή startup με το 20% των πιο επιτυχημένων startups της Γερμανίας να έχουν την έδρα τους στο Μόναχο. Προσελκύει επίσης μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας όπως η Google και η Microsoft. Παρακολουθήστε το βίντεό μας και ανακαλύψτε γιατί οι μαθητές επιλέγουν να λάβουν επαγγελματική εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης στην ΕΕ Μόναχο.

Γεμάτο με δραστηριότητες και φεστιβάλ όλο το χρόνο, το Μόναχο είναι μια ζωντανή και πολιτιστικά ποικιλόμορφη μητρόπολη που τιμά το παλιό και γιορτάζει το νέο. Το Μόναχο συγκεντρώνει τα καλύτερα πράγματα στη ζωή: καλό φαγητό, καλή μουσική και διασκέδαση. Από τις παγκοσμίου φήμης Oktoberfest και τις χριστουγεννιάτικες αγορές του μέχρι τα μουσικά φεστιβάλ, το αλπικό σκι, την FC Bayern και τις καλοκαιρινές μπυραρίες, οι μαθητές δεν θα ξεμείνουν ποτέ από νέα πράγματα για εμπειρία – μπορούν ακόμη και να κάνουν σερφ στο ποτάμι στο Isar ή να παρακολουθήσουν μια όπερα σε ένα από τα τις αίθουσες ροκοκό όπερας του! Όσον αφορά τον εορτασμό της ζωής και του πολιτισμού, στο Μόναχο υπάρχουν τόσα πολλά να δείτε και να συμμετάσχετε που δεν θα βαρεθείτε ποτέ.

Πανεπιστημιούπολη της ΕΕ στο Μόναχο

Σε κεντρική τοποθεσία απέναντι από τον ιστορικό και ζωντανό εκθεσιακό χώρο Theresienwiese, που φιλοξενεί το παγκοσμίως διάσημο Oktoberfest, το κτίριο της πανεπιστημιούπολης EU Munich τοποθετεί τους φοιτητές στη στρατηγική καρδιά αυτής της πράσινης και προνοητικής πόλης. Στην πραγματικότητα, η Marienplatz, απέχει μόλις πέντε λεπτά με τη δημόσια συγκοινωνία.

Αναπτύχθηκε και επανασχεδιάστηκε το 2019, αυτή η φωτεινή και μοντέρνα πανεπιστημιούπολη έκτασης άνω των 2.000 m2 διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εκμάθησης. Οι εξατομικευμένες αίθουσες διδασκαλίας, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είναι φωτεινές και ευάερες χάρη στα μεγάλα παράθυρά τους που βλέπουν σε μια καταπράσινη κεντρική αυλή. Εδώ, το πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα των 700 ατόμων χαλαρώνει ανάμεσα στις διαλέξεις. Οι μαθητές χαλαρώνουν επίσης στο φοιτητικό σαλόνι όπου μπορούν επίσης να πιάσουν ένα παιχνίδι ποδοσφαιρικού παιχνιδιού ή να πάρουν σνακ και έναν καφέ. Η βιβλιοθήκη, ιδανική για ανάγνωση, κάλυψη εργασιών και αναθεώρηση, παρέχει έναν εξαιρετικό χώρο μελέτης για πιο εντατική μάθηση.

Ενδιαφερόμενος? Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πανεπιστήμιο, τις επιλογές σπουδών σας, τις απαιτήσεις εισόδου και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας σε μια χώρα που είναι πλησιέστερη σε εσάς.