ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Ιδρύθηκε το 1973, το EU Business School (EU) είναι μια διεθνής, επαγγελματικά διαπιστευμένη, υψηλού επιπέδου σχολή επιχειρήσεων με πανεπιστημιουπόλεις στη Βαρκελώνη, τη Γενεύη, το Μοντρέ, το Μόναχο και στο διαδίκτυο.
Προσφέρει βασικά, πτυχιακά, μεταπτυχιακά και προγράμματα MBA που διδάσκονται αγγλικά που προωθούν την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις ηγετικές δεξιότητες. Τα μικρά μεγέθη τάξης εγγυώνται εξατομικευμένη και συνεργατική μάθηση από τη σχολή μας με υψηλά καταρτισμένους ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες και ηγέτες επιχειρήσεων. Το EU Business School χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό θεωρίας στην τάξη και βιωματικής μάθησης για να βυθίσει τους μαθητές σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον και οι μαθητές συχνά λαμβάνουν μέρος σε συνεδρίες προσκεκλημένων ομιλητών, επισκέψεις σε εταιρείες, εκδρομές, μελέτες περιπτώσεων, προσομοιώσεις επιχειρήσεων και πρακτική άσκηση.

Η ΕΕ διαθέτει ένα πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα και σχολή με περισσότερες από 100 εθνικότητες και ένα δίκτυο αποφοίτων 27.000 ατόμων. Τα προγράμματα ενδοπανεπιστημιούπολης και τα διεθνή προγράμματα ανταλλαγών ενισχύουν περαιτέρω την παγκόσμια εμπειρία των φοιτητών, προετοιμάζοντάς τους για το ταχέως εξελισσόμενο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

Τοποθεσίες

Οι πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ βρίσκονται στην ηλιόλουστη μεσογειακή ακτογραμμή, στους πρόποδες των Ελβετικών Άλπεων και στην οικονομική δύναμη της Γερμανίας, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να ζήσουν σε τέσσερις ξεχωριστές και εμπλουτισμένες ευρωπαϊκές πόλεις. Υπάρχει επίσης μια διαδικτυακή πανεπιστημιούπολη που προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να σπουδάσουν με τον δικό τους ρυθμό σε όλο τον κόσμο. Οι μαθητές μπορούν να μεταφερθούν μεταξύ των πανεπιστημιουπόλεων και να εξερευνήσουν την ποικιλομορφία της Βαρκελώνης, της Γενεύης, του Μοντρέ και του Μονάχου. Αυτό παρέχει μια μεγάλη δικαιολογία για να μάθετε μια νέα γλώσσα και να γνωρίσετε μια ποικιλία ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτισμούς, ενώ βιώνετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Πλεονεκτήματα

– Η ΕΕ διαθέτει πολυπολιτισμικό φοιτητικό σώμα και σχολή με περισσότερες από 100 εθνικότητες

– Δίκτυο αποφοίτων 27.000 ατόμων.

– Πρόγραμμα MBA Κατατάχθηκε #3 στην Ισπανία από το περιοδικό Forbes

– Βραβεύτηκε με τέσσερα αστέρια για αριστεία στην επιχειρηματική εκπαίδευση από την QS Stars

– Το EU’s Online MBA κατατάχθηκε στην 20η θέση παγκοσμίως από το QS Top MBA

– Κατατάχθηκε στην πέμπτη θέση στον Οδηγό QS MBA Return on Investment Report για αύξηση μισθών στην Ευρώπη

– Κατέλαβε την έκτη θέση ως καλύτερη σχολή επιχειρήσεων για φοιτήτριες από το περιοδικό Capital

– Καταχωρήθηκε στα 30 κορυφαία ευρωπαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για την επιχειρηματικότητα από την EU-Startups

– Το EU Business School διερευνά συνεχώς συνεργασίες με ιδρύματα παγκόσμιας κλάσης προκειμένου να δώσει στους φοιτητές μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προγράμματα ανταλλαγών.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Προγράμματα Bachelor: €6450 / εξάμηνο (€12900 / έτος)

Μεταπτυχιακά προγράμματα: 4.600 € ή 6.950 € / περίοδος ανάλογα με το πρόγραμμα

(υπάρχουν 3 θητείες σε ένα ακαδημαϊκό έτος)

*Διατίθενται προγράμματα δόσεων πληρωμής.

Κόστος αίτησης: 200 €

+ Κόστος διατριβής: 600 € (μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος)

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το τμήμα εισαγωγών EU Business School παρέχει συμβουλές στέγασης.

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ

Μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες που παρέχονται στο Costs of living in Barcelona, ​​το οποίο είναι η μεγαλύτερη πύλη πληροφοριών σχετικά με τις σπουδές στη Βαρκελώνη για αλλοδαπούς φοιτητές.

ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ

Τα περισσότερα από τα προγράμματα σπουδών του EU Business School έχουν τέσσερις ημερομηνίες έναρξης ετησίως (Οκτώβριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο και Αύγουστο)*, επομένως η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι αρκετά ευέλικτη.

*κάποια προγράμματα έχουν μόνο έναρξη Οκτωβρίου και Φεβρουαρίου

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Η Βαρκελώνη είναι μια όμορφη μεσογειακή πόλη που μπορεί να υπερηφανεύεται για σχεδόν 5 χιλιόμετρα χρυσαφένιες αμμουδιές και παρέχει στους μαθητές εξαιρετικές ευκαιρίες για αθλητικές δραστηριότητες και κοινωνικές συναναστροφές. Η διάσημη έδρα της FC Barcelona, ​​διαθέτει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από πολιτιστικές προσφορές, όπως μουσεία, μνημεία της UNESCO και αρχιτεκτονικά πετράδια του Γκαουντί.

Είναι μια από τις πιο προηγμένες έξυπνες πόλεις στον κόσμο, προσελκύει εξαιρετικά ταλέντα τεχνολογίας και καινοτόμες startups. Η Βαρκελώνη φιλοξενεί επίσης μερικές από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες του κόσμου, όπως η Airbnb, η Amazon και το Κέντρο Καινοτομίας της Siemens.

EU Barcelona Campus

Βρίσκεται σε μια από τις πιο εύπορες περιοχές της Βαρκελώνης
Φοιτητικό σώμα περίπου 1.400
Πάνω από 100 εθνικότητες είναι παρόντες στην πανεπιστημιούπολη

Η EU Barcelona διαθέτει δύο υπερσύγχρονα κτίρια πανεπιστημιούπολης στην καρδιά της πόλης. Το Diagonal κτίριο της πανεπιστημιούπολης έχει θέα στην Avinguda Diagonal, μια από τις κύριες λεωφόρους της πόλης που βρίσκεται στην κεντρική επιχειρηματική της περιοχή. Το κτήριο Ganduxer βρίσκεται στην καταπράσινη και κομψή γειτονιά La Bonanova, που προτιμάται από πρεσβείες και προξενεία. Και οι δύο διαθέτουν εγκαταστάσεις αιχμής που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιστοποιούν την εμπειρία για τους 1.400+ διεθνείς φοιτητές μας. Οι πανεπιστημιουπόλεις βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την πολυσύχναστη Plaça Catalunya και τη διάσημη Rambla.

Ενδιαφερόμενος? Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πανεπιστήμιο, τις επιλογές σπουδών σας, τις απαιτήσεις εισόδου και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επικοινωνήστε με έναν από τους συμβούλους μας σε μια χώρα που είναι πλησιέστερη σε εσάς.