Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Μπρέντα είναι ένα μεσαίου μεγέθους ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση. Περισσότεροι από 7.000 Ολλανδοί και ξένοι φοιτητές από περίπου 100 χώρες σπουδάζουν στο ινστιτούτο. Το Πανεπιστήμιο προσφέρει προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε επαγγελματικό («hbo») και ακαδημαϊκό («wo») επίπεδο στους τομείς των Παιχνιδιών, των Μέσων Ενημέρωσης, του Ξενοδοχείου, των Εγκαταστάσεων, των Logistics, του Δομημένου Περιβάλλοντος, του Τουρισμού και της Αναψυχής & Εκδηλώσεων.

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Breda έχει ισχυρούς δεσμούς με τον επαγγελματικό τομέα, εστιάζοντας σε επιχειρηματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Σε αυτή τη διαδικασία, αναζητούν καινοτομίες, υιοθετούν μια διεθνή προοπτική και κάνουν κοινωνικά υπεύθυνες και βιώσιμες επιλογές.

Η οργάνωση της Breda έχει ισχυρό διεθνή προσανατολισμό. Σε συνεργασία με εθνικές και διεθνείς βιομηχανίες, εκπαιδεύουν τους μαθητές να γίνουν επαγγελματίες ικανοί να λειτουργήσουν σε παγκοσμιοποιημένα περιβάλλοντα εργασίας και γνώσης. Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Breda στοχεύει να δημιουργήσει ένα διεγερτικό περιβάλλον τόσο για φοιτητές όσο και για το προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να αναπτύξουν τα ταλέντα τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό, να ενσωματώσουν γνώσεις και δεξιότητες και να τις εφαρμόσουν στην κοινωνία με επαγγελματικό και υπεύθυνο τρόπο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Όλα τα τμήματα του Breda University of Applied Sciences βρίσκονται στη νέα μας πανεπιστημιούπολη στο Mgr. Hopmansstraat στην Μπρέντα, Ολλανδία. Η πανεπιστημιούπολη αποτελείται από τρία κτίρια συμπεριλαμβανομένου ενός πρώην μοναστηριού. Τα κτίρια βρίσκονται σε ένα καταπράσινο, πάρκο, περιβάλλον στην άκρη του κέντρου της πόλης. Η ίδια η πόλη είναι διασκεδαστική, ασφαλής και διεθνώς προσανατολισμένη.

Το Downtown Breda είναι γεμάτο με παμπ, υπαίθριες βεράντες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Θα βρείτε επίσης πολλά μοδάτα καταστήματα και γκαλερί. Και όσον αφορά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, μπορείτε να δείτε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στο στάδιο NAC. Ή ανεβείτε με το ποδήλατό σας σε ένα από τα θέατρα και παρακολουθήστε μια ταινία ή μια παράσταση.

ΔΙΑΜΟΝΗ & ΕΞΟΔΑ

Το Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Μπρέντα δεν προσφέρει εγκαταστάσεις στέγασης στην πανεπιστημιούπολη. Ωστόσο, το Student Office βοηθά τους ξένους φοιτητές να βρουν κατάλληλο κατάλυμα. Το ενοίκιο φοιτητικής αίθουσας κυμαίνεται από 350€ έως 450€ ανά άτομο το μήνα.

Το ποδήλατο είναι ο φθηνότερος και ευκολότερος τρόπος να μετακινηθείτε, ειδικά αν μένετε στην πόλη.