Η βασική αρχή του Avans University of Applied Sciences έχει τις ρίζες του και πηγάζει από το κοινωνικό του περιβάλλον. Για να διατηρήσει και να επεκτείνει την αξία της στο περιβάλλον της, η Avans πρέπει να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας και του κόσμου της εργασίας.

Δεν υπάρχει νίκη χωρίς αγώνα. Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μεγάλο κλισέ που θα βρείτε σε ένα πλακάκι στην κουζίνα της γιαγιάς σας, στον πίνακα Pinterest των αδελφών σας ή στην καθημερινή σας ροή Insta, είναι επίσης μια κρύα σκληρή αλήθεια. Και στο Avans πιστεύουν ολόψυχα σε αυτή την αλήθεια.

Γι” αυτό περιμένουν πολλά από τους μαθητές τους. Η Avans περιμένει από εσάς να είστε όλοι μέσα, να συνεχίσετε να εργάζεστε σε αυτό, να πιέζετε συνεχώς τον εαυτό σας για να είστε ο καλύτερος που μπορείτε και να εκπλήξετε τον εαυτό σας με αυτό που είστε ικανοί.

Σε αντάλλαγμα, θα λάβετε εκπαίδευση κορυφαίας ποιότητας και την αμέριστη προσωπική μας προσοχή, υποστήριξη και αφοσίωση για να σας βοηθήσουμε να βρείτε και να ξεκλειδώσετε τις πραγματικές σας δυνατότητες. Έτσι, μετά από 4 χρόνια προσπάθειας και ευημερίας, όχι μόνο θα έχετε αποκτήσει ένα πτυχίο με μεγάλες προοπτικές στη διεθνή αγορά εργασίας, αλλά θα έχετε επίσης μια ακλόνητη αυτοπεποίθηση και αυτή τη γλυκιά γεύση της νίκης.

Τι προσφέρουν:

Η εκπαίδευση Avans είναι κορυφαίας ποιότητας. Για πολλά χρόνια διατηρούν ηγετική θέση στα εθνικά συστήματα κατάταξης μεταξύ των πανεπιστημίων εφαρμοσμένων επιστημών.
Προσφέρουν προσωπική προσοχή και υποστήριξη εντός και εκτός της τάξης. Είναι αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τις δυνατότητές σας.