Το Dorset College είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκεται στην καρδιά του Δουβλίνου. Η κύρια πανεπιστημιούπολη μας, υφασμένη στο ύφασμα του πολυσύχναστου κέντρου της πόλης του Δουβλίνου, αποτελείται από κομψά, ευρύχωρα περιβάλλοντα μελέτης που στεγάζονται σε όμορφα Γεωργιανά κτίρια. Έξω από τα τείχη του κολλεγίου, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις υποδομές και τις ανέσεις μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας.

Προσφέρουμε μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων σε όλη τη Σχολή Επιχειρήσεων και τη Σχολή υπολογιστών, καθώς και μια σειρά επαγγελματικών μαθημάτων και μαθημάτων υγειονομικής περίθαλψης. Στόχος μας με κάθε ένα από αυτά τα μαθήματα είναι να αναπτύξουμε μια σαφή επαγγελματική πορεία προσαρμοσμένη σε κάθε μεμονωμένο μαθητή. Ως συνέπεια αυτής της προσέγγισης, πολλοί από τους αποφοίτους μας έχουν συνεχίσει να εργάζονται για κορυφαίες εταιρείες στην Ιρλανδία και στο εξωτερικό, όπως Accenture, Aviva, Diageo, Google, Meta, tiktok και πολλά άλλα.

Στο Dorset, το πολιτισμικά διαφορετικό, μαθησιακό περιβάλλον με επίκεντρο τον μαθητή επιτρέπει σε κάθε άτομο να αναπτύξει εμπιστοσύνη, να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητές του και να αναπτύξει μια σαφή πορεία σταδιοδρομίας με εξαιρετικές ευκαιρίες για εξέλιξη. Είμαστε υπερήφανοι που καλλιεργούμε μια κοινότητα επικεντρωμένη στο άτομο και καλωσορίζουμε, με φιλοδοξία στην πρώτη γραμμή.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ντόρσετ, οι μαθητές θα αναπτυχθούν όχι μόνο ακαδημαϊκά, αλλά κοινωνικά, πολιτιστικά και επαγγελματικά. Τακτικές εκδηλώσεις, όπως ταξίδια Σαββατοκύριακου σε όλη την Ιρλανδία, Μουσείο, επισκέψεις γκαλερί, και κοινωνικές συγκεντρώσεις σε τοπικούς χώρους, είναι όλα μέρος της εμπειρίας του Ντόρσετ.

Το Dorset College είναι ένα καθορισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα ποιότητας και προσόντων Ιρλανδία (QQI), διαπιστευμένο από CIPD, PMI ® , Acels

Γιατί να σπουδάσετε στο Dorset College;

1. Απασχολήσιμες γνώσεις και δεξιότητες
Δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια εξατομικευμένη, εστιασμένη στην καριέρα μαθησιακή εμπειρία για κάθε μαθητή. Στο Dorset θα βασιστείτε στα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά σας, αναπτύσσοντας τις απαραίτητες δεξιότητες για να χαράξετε μια ικανοποιητική καριέρα και να εντυπωσιάσετε κορυφαίους εργοδότες στο επάγγελμά σας.

2. Υποστηρικτικό Ακαδημαϊκό & Επαγγελματικό Προσωπικό
Μια υψηλής ειδίκευσης, έμπειρη ομάδα ακαδημαϊκού και επαγγελματικού προσωπικού θα σας υποστηρίξει καθ “ όλη τη διάρκεια του χρόνου σας στο Dorset, προετοιμάζοντάς σας για τις επαγγελματικές και προσωπικές προκλήσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στο μέλλον.

3. Καινοτόμο Μαθησιακό Περιβάλλον
Το περιβάλλον μάθησης που επικεντρώνεται στην κοινότητα στοχεύει στην ανάπτυξη των φοιτητών σε πτυχιούχους με την ικανότητα για ατομική προσπάθεια, κριτική σκέψη, δημιουργικότητα και καινοτομία, καθώς και δέσμευση για δια βίου μάθηση και προσωπική ανάπτυξη.

4. Διαφορετική Κοινότητα
Ως μέρος του πολιτισμικά διαφορετικού φοιτητικού σώματος, θα κάνετε φίλους, θα δημιουργήσετε συνδέσεις και θα μάθετε για τον κόσμο, θα γίνετε ένας πραγματικά παγκόσμιος πολίτης ενώ μελετάτε, κοινωνικοποιείτε και εργάζεστε για να διαμορφώσετε το ιδανικό μέλλον σας.

5. Φοιτητική Εμπειρία
Τα μικρά μεγέθη τάξεων και το πρώτης τάξεως ακαδημαϊκό προσωπικό εξασφαλίζουν ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την απαραίτητη προσοχή για να ξεκλειδώσει το πλήρες δυναμικό του. Ενδυναμώνουμε τους μαθητές μας να ξεχωρίζουν σε έναν ανταγωνιστικό κόσμο, παρέχοντάς τους τα ακαδημαϊκά, κοινωνικά και επαγγελματικά εργαλεία για να κατευθύνουν το δικό τους μέλλον.

6. Ζωντανή Πόλη
Το Δουβλίνο είναι μια ζωντανή, κοσμοπολίτικη πόλη με αμέτρητα πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως εστιατόρια, χώρους μουσικής, γκαλερί τέχνης, θέατρα και μουσεία. Είναι ένα ασφαλές μέρος για να ζήσετε, με μια ακμάζουσα κοινωνική σκηνή, και εύκολη πρόσβαση σε τουριστικούς προορισμούς σε όλο το νησί της Ιρλανδίας και εντός της Ευρώπης

7. Επιχειρηματικοί Εταίροι
Χάρη στο εκτεταμένο δίκτυο μας, οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν πραγματικές συνδέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε εκθέσεις σταδιοδρομίας και να συναντήσετε εμπειρογνώμονες από πολυεθνικούς οργανισμούς όπως το Google, το Meta και το LinkedIn. Πολλοί απόφοιτοι του Ντόρσετ έχουν εργαστεί για κορυφαίες εταιρείες στην Ιρλανδία και στο εξωτερικό.