Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019 στο Wayne’s Coffee , το καθιερωμένο pre-departure event για τους νέους φοιτητές που θα σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο του Coventry από το Σεπτέμβριο 2019. Διοργανωτές της εκδήλωσης  η Global Educational Services, αντιπρόσωποί του πανεπιστημίου στην Κύπρο, μαζί με το Greek and Cypriot Society of Coventry.

Oι νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να μάθουν χρήσιμές πληροφορίες  από τα μέλη του συμβουλίου μέσα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας το ποτό τους. Ο πρόεδρο του society, Κωνσταντίνος Λεωνίδου, έκανε σχετική παρουσίαση με ότι χρειάζεται να ξέρει ο νέος μαθητής  για την φοιτητική του ζωή στο Coventry.

   

Η Global Educational Services έδωσε σε όλους τους νέους φοιτητές Pre departure pack που περιλάμβανε τον Οδηγό Σπουδών μαζί με διάφορα προωθητικά δωράκια που στάλθηκαν από το πανεπιστήμιο ειδικά για την περίσταση.

       

Ευχαριστούμε όλους τους νέους φοιτητές που παρευρέθηκαν. Επίσης θερμές ευχαριστίες  στα μέλη του συμβουλίου του society όπως και σε όλους  τους παλιούς φοιτητές που ήρθαν για να στηρίξουν την εκδήλωση. Καλές επιτυχίες σε όλους τους φοιτητές και ευχές για μια καλή ακαδημαϊκή χρονιά. Θα είμαστε δίπλα στο society όπως κάνουμε εδώ και τόσα χρόνια όπως και σε όλους τους φοιτητές για οτιδήποτε μας χρειαστούν.