02

Με την ευκαιρία της έναρξης των Παγκύπριων Εξετάσεων, στις 9 Ιουνίου 2020, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Education, Κρίς Σωφρονίου, δίνει το δικό του μήνυμα προς τους μαθητές και μαθήτριες:

«Σε μία δύσκολη χρονική χρονιά, που οι συνθήκες κάθε άλλο παρά ευνοϊκές ήταν, χρειάζεται τώρα να οπλιστείτε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα για να ξεκινήσετε τον αγώνα σας, μετά από κόπους, θυσίες και προσπάθειες δικές σας ,των γονιών σας και των εκπαιδευτικών, για την εισαγωγή σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.»

«Οι εξετάσεις αυτές θα κρίνουν σε σημαντικό βαθμό το μέλλον και την επαγγελματική σταδιοδρομία σας, αλλά δεν θα τις καθορίσουν εξ’ ολοκλήρου. Είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία σας για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Ασχέτως του αποτελέσματος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και όλες σας.»

Τέλος, εύχομαι στις οικογένειες των τελειόφοιτων μαθητών και μαθητριών, υγεία και υπομονή για να στηρίζουν τα παιδιά σε όλες τις προσπάθειες και τις επιλογές τους. Η Global Education θα είναι δίπλα τους για να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.»