Την κατ’ εξαίρεση προσωρινή απόλυση εθνοφρουρών της 2020 Β’ ΕΣΣΟ που έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε αγγλικά πανεπιστήμια αποφάσισε η Κυβέρνηση, υποβοηθώντας τους εν λόγω φοιτητές να αρχίσουν την φοίτησή τους προτού αυξηθούν τα δίδακτρα και τερματιστούν τα φοιτητικά δάνεια την επόμενη χρονιά.
«Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρία αποφάσισε την κατ’ εξαίρεση προσωρινή απόλυση των στρατιωτών που έχουν καταταγεί στην 2020 ΕΣΟ, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει θέσεις σε αγγλικά πανεπιστήμια για το έτος 2020 σύμφωνα με τα κριτήρια και προϋποθέσεις που έχουν καθοριστεί», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Κούσιος υπενθυμίζοντας το ζήτημα που είχε προκύψει μετά την απόφαση των αγγλικών πανεπιστημίων να αυξήσουν τα τέλη φοίτησης.

Πάρα την αργοπορημένη απόφαση από την κυβέρνηση για την αναστολή της στρατιωτικής θητείας των νεοσυλλέκτων, υπάρχει ακόμη η δυνατότητα εξασφάλισής θέσης ακόμη και για παιδιά που δεν έκαναν διαδικασία για εξασφάλιση θέσης σε βρετανικά πανεπιστήμια. Δεν έχει ακόμη δοθεί ημερομηνία που θα πρέπει να παραδώσουν οι στρατιώτες το γράμμα εξασφάλισης θέσης (acceptance letter).

Ήδη έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε αρκετές θέσεις τις τελευταίες μέρες και είμαστε στην διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε και εσάς. Με την εξασφάλιση θέσης θα σας κανονίσουμε και την διαμονή σας σε εστίες του πανεπιστήμιου ή σε ιδιωτικές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και των προτιμήσεων σας.
Για ραντεβού παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785022. Μπορείτε να στείλετε τα ακαδημαϊκά σας προσόντα και το πρόγραμμα που επιθυμείτε να σπουδάσετε στο e-mail info@globaleducationcy.com και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο μαζί σας.