Οι μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας των φοιτητών μας είναι σημαντικές και είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε να προετοιμαστούν για την εξεύρεση εργασίας.

Ως φοιτητές του πανεπιστημίου τους βοηθάμε να λάβουν πρακτικά βήματα για να ακολουθήσουν στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει, να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας και εργασιακή εμπειρία ή να ξεκινήσουν μια επιχείρηση. Τους υποστηρίζουμε επίσης στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων για τον εργασιακό χώρο του αύριο.

Η Υπηρεσία Απασχολησιμότητας προσφέρει συμβουλές σταδιοδρομίας και βοήθεια με βιογραφικά σημειώματα και επισκέψεις σε εταιρείες.

Πολλά από τα μαθήματα του πανεπιστημίου προσφέρουν εργασιακή εμπειρία μέσω πραγματικής επίσκεψης σε πιθανούς χώρους εργασίας, όπως και επίσης ευκαιρία να λάβουν μέρος σε «ζωντανά» έργα με τους εργοδότες.

Όσοι φοιτητές έχουν μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα, μπορούν να την αναπτύξουν και να την δοκιμάσουν στο Startup Lab. Μέσω του Startup Lab τους δίνεται η ευκαιρία να κερδίσουν μία αρχική χρηματοδότηση για τη νέα τους επιχείρηση στον ετήσιο διαγωνισμό Big Pitch.

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους φοιτητές έτσι ώστε να αποκτήσουν εμπειρία μέσω του προγράμματος εθελοντισμού των φοιτητών.

Τέλος, το Γραφείο Απασχόλησης μπορεί να τους βοηθήσει να βρούν εργασία μερικής απασχόλησης που ταιριάζει στις σπουδές των φοιτητών και που σίγουρα θα ενισχύσει το βιογραφικό τους σημείωμα.

Υπηρεσίες καριέρας και απασχόλησης

• Συμβουλές και προετοιμασία σταδιοδρομίας
• Εργασιακή εμπειρία και τοποθετήσεις σε εργασιακούς χώρους
• Υποστήριξη για νεοσύστατες επιχειρήσεις
• Ευκαιρίες εθελοντισμού
• Εργασία μερικής απασχόλησης

«Είμαστε υπερήφανοι που κατακτήσαμε το βραβείο θεσμικού βραχίονα Athena SWAN. Η Athena SWAN ιδρύθηκε αρχικά για να ενθαρρύνει τις γυναίκες στην συμμετοχή και την εξέλιξη της σταδιοδρομίας στο STEMM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, μαθηματικά και ιατρική) και τώρα αναγνωρίζει την εκπροσώπηση, την εξέλιξη και την επιτυχία για όλους.»

«Σαν πανεπιστήμιο είμαστε αφοσιωμένοι στο να καταργήσουμε τυχόν υπάρχοντα εμπόδια για τους φοιτητές μας, αλλά να τους προετοιμάζουμε να ακολουθήσουν μια καριέρα που αγαπάνε

Η Global Educational Services, αντιπρόσωπος του πανεπιστημίου είναι στην διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων που θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το πανεπιστήμιο. Για μια δωρεάν συνάντηση με έναν από τους εκπαιδευτικούς συμβούλους, τηλεφωνήσετε στο 22 780250, 22 772244.