Το Πανεπιστήμιο του Middlesex αναγνωρίζει πάντα τις προσπάθειες των φοιτητών του και φροντίζει πάντα να τους επιβραβεύει για τις προσπάθειές τους. Η Global Educational Services, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Middlesex University στην Κύπρο, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο (το οποίο πάντα στηρίζει τους Κύπριους φοιτητές) εξασφάλισε αποκλειστικές χορηγίες για τους Kύπριους φοιτητές.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Παραπάνος – μαθητής του Pascal, έλαβε Αθλητική Υποτροφία (Athletic Award) αξίας £2000 για τις αθλητικές του επιδόσεις. Κατάφερε να κατοχυρώσει την 5η Παγκύπρια θέση στο Τένις, και, ως γνωστό, το Middlesex πάντα επικροτεί και ενθαρρύνει τα ταλέντα των φοιτητών του. Ο Παναγιώτης θα σπουδάσει στο Middlesex University BSc Sports and Exercise Science και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική, ακαδημαϊκή και αθλητική!

Επίσης, ο Αντώνης Γεωργίου, λόγω της ακαδημαϊκής του αριστείας, έλαβε χορηγία 50% έκπτωση στα δίδακτρα του μεταπτυχιακού του MSc Sports Performance Analysis που θα κάνει στο Middlesex University!

Η κυρία Μαρκέλλα Χαραλάμπους-Ταμάσιου (Head of EU Recruitment) επισκέφτηκε τα γραφεία της Global Educational Services για να βραβεύσει τους δυο αυτούς φοιτητές. Παρούσα ήταν και η κυρία Δέσπω Χαραλάμπους (Marketing Manager της Global).

Κάθε επιτυχία στον Παναγιώτη και στον Αντώνη, και ένα μεγάλο μπράβο για την μέχρι σήμερα πορεία τους!