Το Πανεπιστήμιο του Derby έχει ανέβει τρεις θέσεις στον Οδηγό Πανεπιστημίων The Guardian, από την 29η στη 26η θέση – την υψηλότερη έως τώρα κατάταξή του.

Εκτός από την κατάταξη του στα κορυφαία 30 πανεπιστήμια, το Derby έχει τοποθετηθεί ως τρίτο από τα 121 ιδρύματα για την ικανοποίηση των φοιτητών από την ποιότητα της διδασκαλίας – ένα άλμα 18 θέσεων στον πίνακα βαθμολογίας. Επίσης έχει τοποθετηθεί στα 10 καλύτερα για την ικανοποίηση των φοιτητών σχετικά με τα προγράμματα που προσφέρει.

Η αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου, Kathryn Mitchell, δήλωσε:

«Στο Derby έχουμε εργαστεί για να παραδώσουμε ένα ισχυρό περιφερειακό πανεπιστήμιο που να καλύπτει τις ανάγκες των σπουδαστών μας, της περιοχής και πέραν αυτού. Αυτό μας έχει καταστήσει κορυφαίο ίδρυμα για την κοινωνική κινητικότητα, που επιτυγχάνεται μέσω των ακαδημαϊκών και φοιτητικών πλαισίων μας και αυτό φάνηκε από αυτή την θέση που πηρέ το πανεπιστήμιο στο Guardian.

Η βελτίωση αυτή αντανακλά τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση του προσωπικού και των φοιτητών μας, την υποστήριξη βασικών εταίρων σε όλη την περιοχή και τη δέσμευσή μας να επιτύχουμε την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία φοιτητών και αυξάνοντας την απασχολησιμότητα των αποφοίτων.

Δείχνει επίσης πώς το Στρατηγικό μας Πλαίσιο και οι αξίες μας, τις οποίες ξεκινήσαμε σχεδόν πριν από ένα χρόνο μέχρι σήμερα, μας ωθούν προς τα εμπρός όπου θέλουμε το Πανεπιστήμιο μας να είναι – να έχει θετικό αντίκτυπο στην πόλη και την περιφέρεια μας, δημιουργώντας την επόμενη γενιά που θα φέρει αλλαγές και ανοίγοντας πόρτες ευκαιρίας σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, ανεξάρτητα από το ιστορικό τους».

Εκτός από τη συνολική κατάταξη, ο οδηγός του Guardian 2020 παρέχει επίσης πίνακες για κάθε πρόγραμμα, ο οποίος έχει εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις για το Derby.

Τα προγράμματα που βρίσκονται στα 10 καλύτερα είναι:

  • Accounting and Finance
  • Building and Town and Country Planning
  • Business, Management & Marketing
  • Criminology
  • Hospitality, Event Management & Tourism

Τα προγράμματα που βρίσκονται στα 20 καλύτερα είναι:

  • Art
  • Fashion & Textiles
  • Journalism, Publishing & Public Relations
  • Nursing & Midwifery
  • Social Work

Οι πίνακες κατάταξης πανεπιστημίων Guardian, κατατάσσουν τα πανεπιστήμια σύμφωνα με ποικίλα κριτήρια που θεωρούνται πιο συναφή με τους φοιτητές, συμπεριλαμβανομένης της ικανοποίησης των φοιτητών από το πρόγραμμα, τη διδασκαλία, την ανατροφοδότηση και την αναλογία σπουδαστών προς προσωπικό. Τα ιδρύματα λαμβάνουν συνολική βαθμολογία και δίδονται επίσης μεμονωμένες αξιολογήσεις για ένα πλήρες φάσμα κριτηρίων, όπως η απασχολησιμότητα, οι δαπάνες ανά φοιτητή και η συνέχιση σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Derby University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.