Στο Mas Camarena Resort & Boarding School στην Ισπανία, οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν σε ένα εντατικό επαγγελματικό πρόγραμμα κατάρτισης ποδοσφαιριστών, ειδικά σχεδιασμένο για ηλικίες 15-21 ετών, που θέλουν να πετύχουν τόσο στο γήπεδο όσο και στην τάξη.

Το οικοτροφείο βρίσκεται στην ήσυχη πόλη του Torre en Conill Norte, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Βαλένθιας. Άνοιξε το 2018, και προσφέρει στους ενοίκους άνετη διαμονή σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως αίθουσες μελέτης, σαλόνια αναψυχής, τραπεζαρία, καφετέρια, γήπεδα ποδοσφαίρου, γήπεδα στίβου, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα πινγκ-πονγκ,, γήπεδο τένις και ανοικτή πισίνα.

Oι ποδοσφαιριστές ζουν στους χώρους του οικοτροφείου κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Έχουν την δυνατότητα να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους τόσο ακαδημαϊκά όσο και ποδοσφαιρικά. Προσφέρονται πλήρης αναγνωρισμένα προγράμματα μέσης εκπαίδευσης ακολουθώντας την διδακτέα ύλη του Αμερικάνικου εκπαιδευτικού συστήματος ή του Αγγλικού εκπαιδευτικού συστήματος.

Αναλυτικά, οι συμμετέχοντες, που προέρχονται από όλο τον κόσμο, θα έχουν την δυνατότητα:

  • Να λάβουν επαγγελματική εμπειρία ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με ένα εξατομικευμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα.
  • Εντατική εκπαίδευση και ανταγωνιστικό πρόγραμμα, με τουλάχιστον 12 ώρες την εβδομάδα στο γήπεδο.
  • Διαμονή με πλήρης διατροφή
  • Ειδικό διαμορφωμένο πρόγραμμα διατροφής από διατροφολόγο, σε κάθε παίκτη ανάλογα με τις ανάγκες του, ώστε να έχει την απαραίτητη ενέργεια για την επίτευξη των στόχων της προπόνησής τους.
  • Μαθησιακό περιβάλλον υψηλού επιπέδου με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία στην αντιμετώπιση διεθνών φοιτητών.
  • Δοκιμαστικά με επαγγελματικούς και ημι-επαγγελματικούς συλλόγους.
  • Εκμάθηση ισπανικών από ισπανόφωνο καθηγητή Ισπανών
  • 6 έως 8 εβδομαδιαίες προπονήσεις και περισσότερα από 40 παιχνίδια κατά τη διάρκεια του έτους..
  • Ανάλυση των ατομικών εβδομαδιαίων χρόνων τους με το προπονητικό προσωπικό προκειμένου να βρουν τρόπους βελτίωσης.
  • Ατομικές συναντήσεις με τους προπονητές

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν το 10μηνο πρόγραμμα (full time program) ή 5μηνο πρόγραμμα (Part-time program). To 10μηνο πρόγραμμα αρχίζει 1 Αυγούστου και τελειώνει 15 Ιουνίου του κάθε έτους. Το 5μηνο πρόγραμμα αρχίζει  1 Αυγούστου –20 Δεκεμβρίου ή 7 Ιανουαρίου-15 Ιουνίου. 

Οι ποδοσφαιριστές με την ολοκλήρωση του προγράμματος έχουν καλύτερες πιθανότητες εξασφάλισής υψηλών αθλητικών υποτροφιών σε κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής ή την έναρξη επαγγελματικής καριέρας στο ποδόσφαιρο.

Η Global Sports Division σου προσφέρει την δυνατότητα να ζήσεις και εσύ αυτή την μοναδική εμπειρία. Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 22 780250 και 22785022.