Το πανεπιστήμιο του Coventry έχει διατηρήσει τη θέση του στα 15 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου και τα περισσότερα του προγράμματα έχουν πάρει υψηλή βαθμολογία στο The Guardian University Guide 2020.

Αυτή είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που βρίσκεται στα 15 καλύτερα και έχει επτά προγράμματα που βρίσκονται στις πέντε πρώτες βαθμολογίες.

The Guardian Good University Guide 2020 – 10 καλύτερες θέσεις

Θέμα Θέση κατάταξης
Engineering: mechanical 3η
Hospitality, event management and tourism 3η
Social policy and administration 3η
Building and town and country management 4η
Film production & photography 4η
Nursing & midwifery 4η
Architecture 5η
Journalism, publishing and public relations 8η
Geography and environmental studies 10η

Η μεγαλύτερη άνοδος ήταν για τον κλάδο του Social policy and administration που ανέβηκε έντεκα θέσεις, από την 14η πέρσι στην 3η φέτος. Ο κλάδος του Journalism, publishing and public relations είδε επίσης ένα μεγάλο άλμα ανεβαίνοντας έξι θέσεις, όπως επίσης και το mechanical engineering το οποίο ανέβηκε τέσσερις θέσεις.

Οι κλάδοι των Building, town and county planning, geography and environmental studies, καθώς και το nursing and midwifery όλα ανέβηκαν 3 θέσεις το καθένα.

Οι κλάδοι των English and creative writing, geography and environmental studies και design and crafts βρίσκονται επίσης στα 20 καλύτερα προγράμματα. Συνολικά, το Πανεπιστήμιο του Coventry έχει 35 προγράμματα στον οδηγό Guardian University 2020.

Συνολικά, το πανεπιστήμιο έλαβε βαθμολογία 89% στην ικανοποίηση φοιτητών για την ποιότητα της διδασκαλίας, 87% στην ικανοποίηση των φοιτητών για τα προγράμματα τους και 81% για την εργοδότηση των φοιτητών έξι μήνες μετά την αποφοίτησή τους.

Ο Αντιπρόεδρος του Coventry, John Latham, δήλωσε:

“Βλέποντας τα περισσότερα από τα προγράμματα μας να τοποθετούνται στις πέντε κορυφαίες βαθμολογίες μας κάνει όλους πολύ περήφανους. Μαζί με τα υψηλά ποσοστά ικανοποίησης των φοιτητών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρατηρήσουμε ότι η επένδυσή μας στην διδασκαλία και τις εγκαταστάσεις αντικατοπτρίζεται με τόσο θετικό τρόπο.

Οι φοιτητές μας μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι η εστίαση στη διδασκαλία της αριστείας από το εξαιρετικά αφοσιωμένο προσωπικό μας βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε, του τρόπου λειτουργίας μας και το τι κάνει το Πανεπιστήμιο του Coventry να ξεχωρίζει».

Για περισσότερες πληροφορίες για το Coventry University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Educational Services, στο 22 780250 η 22 772244.