Σε ένα ωραίο, ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρώτο back-to-uni festival στο πανεπιστήμιο της Κύπρου την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019. H Global Educational Services έδωσε δυναμικά το παρόν της με ένα εντυπωσιακό περίπτερο.

Οι φοιτητές που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Global είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν  για σπουδές στο εξωτερικό, από έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους και να συμμετάσχουν στα διάφορα παιχνίδια που ετοίμασε η ομάδα της Global.

Η σύμβουλος της Global για σπουδές στην Ολλανδία ετοίμασε το παιχνίδι Trivia με ερωτήσεις για την Ολλανδία και τα πανεπιστήμια της . Ο Σύμβουλος σπουδών για την Γερμανία βρήκε ένα διασκεδαστικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ένα app όπου ο φοιτητής να μαθαίνει σημαντικές πληροφορίες για σπουδές στην Γερμανία, παίζοντας.

O Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού προέτρεψε τους φοιτητές να δοκιμάσουν τον «Τροχό της Προσωπικότητας». Ο τροχός παρουσίαζε τις 6 προσωπικότητες  του Holland. O παίκτης γυρίζοντας τον πολύχρωμο τροχό σταματούσε σε ένα τρίγωνο με μια συγκεκριμένη προσωπικότητα. Ο σύμβουλος τους ανέλυε τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και τα σχετικά επαγγέλματα που ταιριάζουν σε τέτοια προσωπικότητα. Φυσικά  όπως καταλαβαίνετε τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν τυχαία και οι ενδιαφερόμενοι  το διασκέδασαν!!

Στο περίπτερο της Global συμμετείχε και το Middlesex University με το παιχνίδι «Middlesex Scrabble”, όπου οι φοιτητές έπρεπε να σχηματίζουν όσες περισσότερες λέξεις μπορούσαν από το όνομα του πανεπιστημίου μέσα σε ένα λεπτό. Οι νικητές  έπαιρναν προωθητικά δωράκια του πανεπιστημίου. Εκπρόσωπος του πανεπιστήμιο επίσης πρόσφερε πολύτιμες πληροφορίες στους φοιτητές που έδειξαν ενδιαφέρον για να κάνουν τα μεταπτυχιακό τους στο Middlesex University.

Οι σύμβουλοι για σπουδές στην Αγγλία είχαν ένα παιχνίδι με τον χάρτη της Αγγλίας  όπου οι φοιτητές έπρεπε να μαντέψουν τις τοποθεσίες των διάφορων πόλεων.

Ήταν μια όμορφη μέρα και για το προσωπικό της Global που έκανε αλλαγή σκηνικού από τα γραφεία της εταιρείας στη πανεπιστημιούπολή και έπαιξε με τους φοιτητές ένα ολόκληρο πρωινό.

Όλοι οι φοιτητές του πανεπιστημίου Κύπρου που επισκέφτηκαν το περίπτερο μας στην εκδήλωση του UniFest 2019 και έπαιξαν με τα παιχνίδια μας, πήραν δωράκια απο τις Mystery bags.  Χαρήκαμε που για λίγες ώρες καταφέραμε να προσφέρουμε διασκέδαση και πληροφορίες στους φοιτητές και να δούμε πολλά χαρούμενα πρόσωπα