H Εκπαιδευτική και  Συμβουλευτική εταιρεία,  Global Education, συμμετείχε στην πρόσφατη Εκπαιδευτική έκθεση «Εκπαίδευση και Επαγγέλματα 2019». που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στην Κρατική έκθεση.

Mαθητές και γονείς που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς σύμβουλους της Global Education, και να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με σπουδές στο εξωτερικό.

Δόθηκε επίσης χρήσιμο πληροφοριακό υλικό των πανεπιστήμιων που αντιπροσωπεύουμε όπως,  University of Nottingham, University of Reading, Liverpool University, Middlesex University, Derby University, Nottingham Trent University, Bolton University, Coventry University, Anglia Ruskin University και University of the Creative Arts

Η Global Educational χορήγησε ΔΩΡΕΑΝ το τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Career Gate Test σε αρκετούς μαθητές που επισκέφτηκαν το περίπτερο της, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από το περίπτερο της, δίνοντας τους την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τις κλίσεις και τα ενδιαφέροντά τους και τα επαγγέλματα που θα ταίριαζαν στην προσωπικότητας τους.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η Global Education πραγματοποίησε δύο διαλέξεις. Η μία διάλεξη ήταν σχετικά με το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test και η άλλη σχετικά με την νέα υπηρεσία Global Sports Division με θέμα «Αθλητικές Υποτροφίες στην Αμερική»

Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφτηκαν στο περίπτερο μας και όσους παρακολούθησαν τις διαλέξεις μας. Επίσης πολλά συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας για την άψογη διοργάνωση της έκθεσης.

Η Global Education από το 1998 προσφέρει τις υπηρεσίες της σε χιλιάδες νέους (μαθητές και φοιτητές) για να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση καθιστώντας δυνατή την εισδοχή τους σε ένα πανεπιστήμιο που να είναι το πιο κατάλληλο γι’ αυτούς.

Όσοι ενδιαφέρονται  για ένα προσωπικό ραντεβού με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της Global, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22 780.250 και  22 78.5022. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα  μας www.globaleducationcy.com.