Επισκόπηση

Η Φινλανδία είναι μια κορυφαία χώρα εκπαίδευσης όπου μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 400 διαφορετικά διεθνή προγράμματα Bachelor και Master, τα οποία διδάσκονται όλα πλήρως στα αγγλικά.
Η διδασκαλία στα πανεπιστήμιά μας βασίζεται στην έρευνα και την ειδική τεχνογνωσία των ιδρυμάτων. Αυτά τα υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών συνδυάζουν τη σε βάθος έρευνα με τις ανάγκες της μελλοντικής επαγγελματικής σας ζωής.
Στα φινλανδικά πανεπιστήμια εφαρμοσμένων επιστημών (UAS) Έρευνα & Η ανάπτυξη είναι η βάση για τη διδασκαλία. Η συνεργασία με τις τοπικές βιομηχανίες ενισχύει τα μαθησιακά αποτελέσματα καθώς η εκπαίδευση διαμορφώνεται ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τόσο της βιομηχανίας όσο και του εμπορίου.

Λόγοι για σπουδές στη Φινλανδία

1. Η φοίτηση στη Φινλανδία είναι δωρεάν!

Αυτό είναι σωστό: Είναι δωρεάν να σπουδάσεις στη Φινλανδία! Ενώ οι σπουδές στις περισσότερες χώρες θα απαιτήσουν την παράδοση ενός συχνά υψηλού δίδακτρου, η Φινλανδία κατάφερε με κάποιο τρόπο να διατηρήσει την πανεπιστημιακή εκπαίδευση εξ ολοκλήρου κρατικά χρηματοδοτούμενη – ακόμη και για διεθνείς φοιτητές.

2. Πανεπιστήμια υψηλού επιπέδου

Εάν πιστεύετε ότι τα δωρεάν πράγματα έχουν μικρή ή καθόλου αξία, ξανασκεφτείτε το. Το σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Φινλανδίας είναι ευρέως σεβαστό ως ένα από τα καλύτερα στον κόσμο.

3. Φυσική ομορφιά

Ολόκληρη η χώρα της Φινλανδίας, εκτός από μερικά νησιά της νοτιότερης ακτής της, βρίσκεται πάνω από τον 60ο παράλληλο. Η γεωγραφική θέση της Φινλανδίας, καθώς και το εκπληκτικό τοπίο της, την καθιστούν ιδανική τοποθεσία για φοιτητές που θέλουν να σπουδάσουν και να εξερευνήσουν. Κατευθυνθείτε βόρεια το καλοκαίρι, όταν ο ήλιος δεν δύει και κάντε πεζοπορία γύρω από καμία από τις 168.000 λίμνες της Φινλανδίας. Το χειμώνα, η Φινλανδία μετατρέπεται σε μια χειμερινή χώρα των θαυμάτων με μονοπάτια για σκι cross country μέσα από το κεντρικό πάρκο του Ελσίνκι και βόρεια σέλας που χορεύουν στον ουρανό.

4. Ζωντανή διεθνής κοινότητα

Η Φινλανδία έχει μικρό πληθυσμό (λίγο κάτω από 5,5 εκατομμύρια άτομα), αλλά η χώρα έχει μια ποικιλόμορφη διεθνή κοινότητα και οι ξένοι φοιτητές θα βρουν θερμή υποδοχή. Το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι, μαζί με την υπόλοιπη χώρα, έχει εργαστεί για τη δημιουργία ενός «ελκυστικού και διεθνώς ανταγωνιστικού» προφίλ και οι διεθνείς φοιτητές έχουν ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης.

5. Ασφάλεια

Εκτός από την περιστασιακή αρκούδα, οι δρόμοι του Ελσίνκι είναι σχετικά ασφαλείς. Η πρωτεύουσα της Φινλανδίας είναι η δεύτερη πιο ασφαλής πόλη στον κόσμο και έχει ονομαστεί η πιο κατοικήσιμη πόλη στον κόσμο. Έξω από την πόλη τα ποσοστά εγκληματικότητας είναι εξαιρετικά χαμηλά και ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια προέρχεται από την άγρια ​​ζωή – προσέξτε τις άλκες στους αυτοκινητόδρομους!

6. Όλοι Μιλούν Αγγλικά

Ο καλά μορφωμένος πληθυσμός της Φινλανδίας είναι επίσης εξαιρετικά άπταιστα αγγλικά. Πέρυσι, η χώρα κατετάγη #4 στον Δείκτη Επάρκειας Αγγλικών Εκπαίδευσης Πρώτης Αγγλικής και τα πανεπιστήμια της Φινλανδίας προσφέρουν περίπου 450 προγράμματα στα αγγλικά. Ενώ οι διεθνείς φοιτητές ενθαρρύνονται να μάθουν φινλανδικά κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι έχουν πρόσβαση σε μαθήματα σε διαφορετικά επίπεδα στα αγγλικά.

7. Ιδανική τοποθεσία

Η Φινλανδία κατέχει μια μοναδική θέση μεταξύ ανατολής και δύσης και η πρωτεύουσα, το Ελσίνκι, απέχει μόνο λίγες ώρες από τη Ρωσία και την Εσθονία με τρένο και πλοίο. Η χώρα έχει επίσης ισχυρούς δεσμούς με τη Σκανδιναβία και πολλοί Φινλανδοί μιλούν τα σουηδικά τόσο άπταιστα όσο και τα φινλανδικά. Και με τα πορθμεία που συνδέουν το Ελσίνκι με τη Στοκχόλμη, η Φινλανδία λειτουργεί ως τέλειο σημείο εκκίνησης και για την υπόλοιπη Ευρώπη.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ