Επισκόπηση

Η ποιότητα της γαλλικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αναγνωρίζεται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, με περισσότερους από 323.000 διεθνείς φοιτητές, η Γαλλία είναι ο τέταρτος πιο δημοφιλής προορισμός για φοιτητές που μετακινούνται διεθνώς.
Η Γαλλία επωφελείται από μια μακρά παράδοση επιστημονικής και τεχνολογικής έρευνας και καινοτομίας που στηρίζει τα επιτεύγματα της χώρας σε τομείς όπως η αεροναυπηγική και το διάστημα, οι μεταφορές, τα ηλεκτρονικά, οι τηλεπικοινωνίες, η χημεία, οι βιοτεχνολογίες, η υγεία και τα μαθηματικά.

Με 75 πανεπιστήμια, περισσότερες από 220 σχολές μηχανικών, 150 σχολές επιχειρήσεων και διοίκησης, 120 δημόσιες μεταλυκειακές σχολές τέχνης, 20 σχολές αρχιτεκτονικής και 3.000 άλλα εξειδικευμένα ιδρύματα και σχολές σε συγκεκριμένους τομείς όπως η κοινωνική εργασία, τα επαγγέλματα υγείας, Ο τουρισμός, ο αθλητισμός, η μόδα και ο σχεδιασμός μαζί αντιπροσωπεύουν μια τεράστια ποικιλία εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται σε όλο το φάσμα των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων των μαθητών.
Το φάσμα των μαθημάτων που διδάσκονται στα αγγλικά διευρύνεται. Περισσότερα από 1.100 προγράμματα σε διάφορους τομείς προσφέρονται πλέον στα αγγλικά σε όλη τη Γαλλία.

Η Γαλλία επενδύει σημαντικά δημόσια κεφάλαια στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα πτυχία από τη Γαλλία είναι ισοδύναμα ανεξάρτητα από το ίδρυμα που τα χορηγεί. και αυτά τα πτυχία αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο.
Στη Γαλλία, τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης βασίζονται σε διαπιστευμένα ερευνητικά εργαστήρια ή στη γνώση έμπειρων επαγγελματιών: ανεξάρτητα από τον τομέα σπουδών σας, θα είστε πάντα σε επαφή με καταξιωμένους ειδικούς. Τα πανεπιστήμια και τα άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γαλλίας δεν κάνουν διάκριση μεταξύ ξένων φοιτητών και γάλλων φοιτητών. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν τις ίδιες απαιτήσεις εισδοχής και διδάκτρων. και οι δύο λαμβάνουν τα ίδια πτυχία.

10 καλοί λόγοι για σπουδές στη Γαλλία:

  • Μεταδευτεροβάθμια προγράμματα επιδοτούμενα και εγγυημένα από τη γαλλική κυβέρνηση
  • Ποιότητα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των μαθητών
  • Μια εξελιγμένη ερευνητική επιχείρηση
  • Μια παγκόσμιας κλάσης οικονομική δύναμη
  • Ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την καινοτομία και τους νέους επιχειρηματίες
  • Ένας ευχάριστος και ικανοποιητικός τρόπος ζωής στην καρδιά της Ευρώπης
  • Η τέχνη της ζωής «à la française»
  • Τα γαλλικά, μια διεθνής γλώσσα
  • Ένας ελκυστικός προορισμός για διεθνείς φοιτητές
  • Προηγμένες βιομηχανίες και διεθνείς εταιρείες που κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα τους

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

</ α>

ΕΓΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ