Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο «Αθλητικές  Υποτροφίες στην Αμερική» την 1 Νοεμβρίου 2019 στις 19:00μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ στην Λευκωσία. Οργανωτής της εκδήλωσης η Global Sports Division, που είναι παράρτημα του εκπαιδευτικού οργανισμού Global Education.

Σκοπός της παρουσίασης ήταν να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι μαθητές –αθλητές  για την συνέχιση της αθλητικής τους πορείας με την ιδιότητα του φοιτητή-αθλητή στις Ηνωμένες Πολιτείες  και των διαδικασιών εξασφάλισης αθλητικών υποτροφιών στα Πανεπιστήμια των Η.Π.Α.

Η Marketing Manager της εταιρείας, Δέσπω Χαραλάμπους καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Θεοδόσης Χατζημιχαήλ, αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Λευκωσίας  που ήταν και ο υποστηρικτής της εκδήλωσης.  Την παρουσίαση έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Global Education, Κρίς Σωφρονίου. Στο τέλος της παρουσίασης ακολούθησαν ερωτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και για μια προσωπική συνάντηση για να σας βοηθήσουμε στην εξασφάλιση αθλητικής υποτροφίας για την ενίσχυση των σπουδών σας στην Αμερική. μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Global Education στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022.