Tην Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση γνωριμίας των πανεπιστημίων Nottingham University και Nottingham Trent University για τους νέους φοιτητές. Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Educational Services και το Cyprus and Greek Society του Nottingham. H Global Educational είναι ο αντιπρόσωπος και των δύο πανεπιστημίων και σταθερός χορηγός και υποστηρικτής του society.

Ο κ. Κρις Σωφρονίου, Διευθύνοντας Σύμβουλος της Global Educational Services μίλησε στους νέους φοιτητές για την ζωή στο Nottingham και τους ευχήθηκε καλές σπουδές.
Υπήρξε επίσης χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Cyprus and Greek Society του Nottingham Δημήτρη Πσαρά, ό όποιος επισήμανε ότι το συμβούλιο θα είναι πάντοτε συνοδοιπόρος στο νέο ξεκίνημα των καινούριων φοιτητών.


Όλοι οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για το Πανεπιστήμιο όπως και για την πόλη του Nottingham.
Σε όλους τους νέους φοιτητές δόθηκε ο «Οδηγός για τους Νέους φοιτητές» με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει ένας νέος φοιτητής που θα σπουδάσει στο Nottingham. Το βιβλιαράκι αυτό ετοιμαστείτε από την Global Educational Services με την στήριξη του Society.

Ευχές για καλές σπουδές σε όλους τους φοιτητές του Nottingham. Η Global Education Θα είναι δίπλα τους σε οτιδήποτε χρειαστούν.