Πλήρης Οδηγός για τα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς στο Coventry καθώς σπουδάζεις!

Έρχεστε στο Coventry για πρώτη φορά; Ή θα φτάσετε από άλλη χώρα; Όποια και αν είναι η περίπτωση, πιο κάτω θα βρείτε πώς να πάτε από το ένα μέρος στο άλλο.

Μπορεί να απολαμβάνετε ιστορικά αξιοθέατα, νυχτερινές εξόδους, καλό φαγητό ή πιθανότατα να θέλετε να μάθετε πόσο μακριά είναι η πανεπιστημιούπολη από άλλες τοποθεσίες στις οποίες οι φοιτητές τείνουν να βγαίνουν, τότε σας έχουμε καλύψει!

Δείτε πιο κάτω τι μπορείτε να κάνετε:

Σιδηροδρομικός σταθμός στις εστίες σας

Καταρχάς, ίσως θέλετε να μάθετε πώς να φτάσετε από το σιδηροδρομικό σταθμό στη διαμονή σας. Όλα τα κτίρια που ανήκουν στο πανεπιστήμιο είναι κοντά το ένα στο άλλο, οπότε δεν πρέπει να απέχει περισσότερο από 10 λεπτά με ταξί.

Για όσους έρχεστε από άλλη χώρα, μπορείτε να συναντήσετε στο αεροδρόμιο τα υπεύθυνα άτομα που έχετε επικοινωνήσει και να σας μεταφέρουν στις εστίες διαμονής σας.

Πανεπιστημιούπολη και το κέντρο της πόλης

gillespies.co.uk

Είναι ευχάριστο να ξέρετε ότι όλα τα κτίρια της πανεπιστημιούπολης βρίσκονται δίπλα το ένα στο άλλο, έτσι δεν είναι ποτέ περισσότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από ένα κτίριο στο πιο μακρινό.

Το κέντρο της πόλης απέχει 5 λεπτά με τα πόδια από το κτίριο Richard Crossman. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εικονική περιήγηση για να εξοικειωθείτε με τη βιβλιοθήκη, τις φοιτιτικές εστίες, την αίθουσα γυμναστικής και πολλά άλλα.

Οποιονδήποτε τύπο κουζίνας και αν προτιμάτε, να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε κάτι αντίστοιχο στο κέντρο της πόλης, αφού υπάρχουν τόσα πολλά να επιλέξετε:

  • κινέζικα
  • ινδικά
  • κορεατικά
  • μεσογειακά
  • αγγλικά

… και πολλά άλλα εστιατόρια! Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε ένα κοκτέιλ ή ένα καλό ποτήρι κρασί σε πολλά από αυτά τα μέρη.

Νυχτερινή διασκέδαση

welovecoventry.co.uk

Υπάρχουν μερικά νυχτερινά μαγαζιά στο κέντρο της πόλης για να χορέψετε και να διασκεδάσετε.

Το Catch Twenty Two και το JJ’s είναι από τα πιο δημοφιλή κέντρα νυχτερινής διασκέδασης. Το Kasbah απέχει 15 λεπτά με τα πόδια ή 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης.

Ιστορικά Κτίρια

Τα περισσότερα από τα ιστορικά ορόσημα στο Coventry απέχουν μεταξύ 5 – 15 λεπτών με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη. Πιο κάτω είναι μερικά από τα κτίρια για να προσεγγίσετε με τα πόδια:

  • Coventry Cathedral (απέναντι από το κτίριο Alan Berry, όπου γίνονται καιοι τελετές αποφοίτησης)
  • St Mary’s Guildhall
  • Charterhouse Priory
  • James Starley Statue
  • Lychgate Cottages
  • Swanswell Gate
  • Holy Trinity Church κ.ά.

Άλλα μέρη διασκέδασης σε κοντινή απόσταση από την πανεπιστημιούπολη

welovecoventry.co.uk

Aν είστε λάτρεις των γλυκών, αν σας αρέσουν οι δημιουργικές τέχνες και θέλετε κάποια καλλιτεχνικά στολίδια για το δωμάτιό σας, ή εσείς και οι νέοι σας φίλοι θέλετε να αγοράσετε ρούχα, το FarGo Village είναι ο τόπος που πρέπει να επισκεφτείτε και βρίσκεται λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από τη βιβλιοθήκη Lanchester!

Θεωρείτε τον εαυτό σας ως έναν επαγγελματία παγοδρομίου; Ή ίσως θέλετε μια νέα πρόκληση. Τότε, επισκεφθείτε το Planet Ice – που βρίσκεται απέναντι από την Ikea. Δίπλα στο Planet Ice μπορείτε να απολαύσετε ταινίες στο Odeon στο SkyDome.

Δοκιμάστε να ξεφύγετε από ένα δωμάτιο σε μια ώρα, στο Escape Reality Coventry. Περιστασιακά στην πόλη, μπορείτε να επισκεφθείτε εκθέσεις για βόλτες και πάγκους τροφίμων έξω από το Primark.

Προβληματισμένοι ταξιδεύοντας στην πόλη;

acquiredigital.com

To Wayfinder στην ιστοσελίδα του Coventry είναι πολύ χρήσιμο για να βρείτε τον δρόμο σας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε άλλες πόλεις όπως το Μπέρμιγχαμ και το Λονδίνο μέσω λεωφορείου ή τρένου. Ο σταθμός λεωφορείων Pool Meadow απέχει λίγα λεπτά με τα πόδια από τον καθεδρικό ναό του Coventry.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Coventry University, μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.

By |2019-01-23T14:40:40+02:0023/01/2019|

Global S. & C. Educational Services

ΚΥΠΡΟΣ:
Σινά 22, ΒLock B,Γραφείο 003, 2406 Έγκωμη, Λευκωσία
Τηλ.: +357 2278.0250, +357 2278.5022, +357 2277.2244
Fax: +357 22780.0260

Πρόσφατα άρθρα

Go to Top