Το Πανεπιστήμιο του Middlesex προσφέρει μια σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων τα οποία διδάσκονται από πρωτοπόρους ερευνητές, εξειδικευμένους και βραβευμένους επαγγελματίες. Το πρωτοποριακό πρόγραμμά τους στηρίζεται στην έρευνα και την επαγγελματική τους εμπειρία, παρουσιάζοντας πολλές ευκαιρίες για την απόκτηση μιας ανεκτίμητης πρακτικής εμπειρίας.

Οι ακαδημαϊκοί του πανεπιστημίου βρίσκονται κοντά στη βιομηχανία και δεσμεύονται να προετοιμάσουν τους φοιτητές για μια επιτυχημένη και σίγουρη επαγγελματική σταδιοδρομία, κάτι που επιτυγχάνεται με το 90% των αποφοίτων να βρίσκουν απασχόληση εντός 6 μηνών. Σπουδάζοντας στην πανεπιστημιούπολη του Λονδίνου με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, θα ενταχθείτε σε μια κοινότητα σπουδαστών, στελεχών και αποφοίτων από όλο τον κόσμο.

Η υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Middlesex στο Λονδίνο είναι μία από τις μεγαλύτερες στην πρωτεύουσα με τις απαραίτητες εγκαταστάσεις, ώστε ο φοιτητής να μπορεί να έχει όλα όσα χρειάζεται μαζεμένα σε ένα μέρος. Η πανεπιστημιούπολη έχει επίσης μια πραγματική αίσθηση της κοινότητας, καθώς θα συναντήσετε ταλαντούχους και φιλόδοξους φοιτητές από όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Το πανεπιστήμιο έχει επενδύσει περισσότερα από £200 εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια για την μετατροπή της πανεπιστημιούπολης. Μια ολοκαίνουρια βιβλιοθήκη, σύγχρονα βιοϊατρικά και τεχνολογικά εργαστήρια, αίθουσες διδασκαλίας και διαλέξεων, high-end στούντιο παραγωγής τηλεόρασης και οι καλύτεροι χώροι εργαστηρίων τέχνης και σχεδίου είναι μόνο μερικές από τις εγκαταστάσεις που έχουν στη διάθεση τους οι φοιτητές στο Middlesex.

Το Λονδίνο είναι μια φανταστική πόλη για να ζήσετε και ως φοιτητής του Middlesex σας εγγυάται μια θέση στις εστίες διαμονής του πανεπιστημίου. Η ζωή στις εστίες είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας στο πανεπιστήμιο.

Οι αναμνήσεις που θα αποκομίσεις ως φοιτητής στη μαγευτική πρωτεύουσα της Αγγλίας θα σου μείνουν αξέχαστες.

Μην το σκέφτεστε λοιπόν, κάντε την αίτηση σας και ετοιμάστε τα πράγματα σας για ένα ταξίδι στην πόλη των γνώσεων!