Οι εταιρείες με τις καλύτερες επιδόσεις στην κοινότητα του Derbyshire έχουν παρουσιαστεί σε μία εκδήλωση για να γιορτάσουν την επιχειρηματική επιτυχία της περιοχής.

Το Τμήμα Επιχειρήσεων, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου του Derby έχει καταρτίσει ένα κατάλογο με τις 200 κορυφαίες εταιρείες, εκ μέρους της εφημερίδας Derby Telegraph.

Ο κατάλογος παρουσιάστηκε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του Derbyshire στο Morley Hayes Hotel, κοντά στο Derby, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο κατάλογος συγκεντρώθηκε με τη χρήση διαθέσιμων στο κοινό πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων από την εταιρεία Companies, και ελέγχθηκε περαιτέρω χρησιμοποιώντας δεδομένα από το εμπορικό κέντρο του Πανεπιστημίου Bloomberg, το οποίο δημιουργήθηκε για προσομοίωση συναλλαγών και έρευνας.

Ο ιδιωτικός τομέας και οι ενεργές επιχειρήσεις με έδρα το Derby και το Derbyshire, έχουν ταξινομηθεί σύμφωνα με τον κύκλο εργασιών, όπως αναφέρθηκε μεταξύ 1 Ιουλίου 2016 και 30 Ιουνίου 2017.

Ο κύκλος εργασιών – η συνολική αξία του εισοδήματος μιας επιχείρησης – καθορίστηκε από ακαδημαϊκούς του Πανεπιστήμιου ως ο απλούστερος και καλύτερος δείκτης της επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η κορυφαία εταιρεία του φετινού καταλόγου είναι ο όμιλος Rolls Royce, ο οποίος κατέγραψε συνολικά έσοδα ύψους £3,2 δισ. και απασχολεί περισσότερους από 12.000 υπαλλήλους. Η ακαδημαϊκός Kathryn Mitchell, Αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου του Derby, δήλωσε:

Η εκδήλωση Top 200 Businesses είναι ένας φανταστικός τρόπος για να γιορτάσουμε την επιτυχία της σειράς επιχειρήσεων του Derby και του Derbyshire και πολλά συγχαρητήρια στον όμιλο Rolls Royce, ο οποίος υπήρξε τόσο σημαντικός εργοδότης και ένας από τους κινητήριους μοχλούς της εθνικής μας οικονομίας για τόσο πολύ καιρό.

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε τόσες πολλές εταιρείες στο Derbyshire να συνεχίζουν να ευδοκιμούν στον τομέα των δραστηριοτήτων τους, ακόμη και σε αβέβαιες πολιτικές και οικονομικές περιόδους.

Το Πανεπιστήμιο του Derby είναι αποφασισμένο να εργαστεί ακόμα πιο στενά με την τοπική και περιφερειακή επιχειρηματική κοινότητα, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις, την έρευνα και την τεχνολογία μας για τη βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας στην παγκόσμια αγορά και για να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Είμαστε επίσης ευτυχείς που δουλέψαμε σε συνεργασία με το Derby Telegraph και δώσαμε την ευκαιρία στους ανθρώπους του Derby και του Derbyshire να γνωρίσουν ποιοι είναι οι βασικοί παράγοντες στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης και της κοινότητας μας“.

emc-dnl.co.uk

Οι 10 καλύτερες εταιρείες που περιλαμβάνονται στον κατάλογο είναι:

  1. Rolls Royce Group
  2. Toyota Motor Manufacturing (UK) Ltd
  3. Eco-Bat Technologies Ltd
  4. Bloor Investments
  5. Greencore
  6. Bowmer and Kirkland Ltd
  7. Bombardier Transportation UK Ltd
  8. Motorpoint Group PLC
  9. Pentagon Motor Holdings Ltd
  10. Porterbrook Holdings Ltd

Η Alexandra Charles, επικεφαλής του Τμήματος Διαχείρισης στο Πανεπιστήμιο του Derby, δήλωσε: “Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτές τις εταιρείες για την κατάταξη τους στην πρώτη δεκάδα του καταλόγο, σε μια εποχή που οι οικονομικές προοπτικές εξακολουθούν να είναι αρκετά αβέβαιες για τις επιχειρήσεις.

“Η πρώτη δεκάδα δείχνει τη δύναμη της παραγωγικής βάσης της κοινότητας, ενώ υπάρχει μια πραγματική ποικιλομορφία σε ολόκληρο τον κατάλογο που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα επωφελής για την περιοχή, καθώς είναι σημαντικό για την οικονομία του Derbyshire να φιλοξενεί εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών & κλάδων, συμπεριλαμβανόμενων μεγάλων εθνικών εργοδοτών.”

“Η εμπιστοσύνη του κοινού για τις επιχειρήσεις στην περιοχή παραμένει σε ψηλά επίπεδα, παρά τη συνεχιζόμενη αβεβαιότητα γύρω από το Brexit. Ο κατάλογος αυτός θα πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για όσες εταιρείες τυχόν εξετάζουν το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης τους στην περιοχή, καθώς αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι οικονομικές συνθήκες στην περιοχή είναι υγιείς και ευνοούν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.”

Η στενή συνεργασία του τμήματος Επιχειρήσεων, Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή των East Midlands, συνεχίζει να ενισχύει τη φήμη μας για υψηλής ποιότητας διδασκαλία και παγκόσμια αναγνωρισμένη έρευνα“.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Derby University, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου, Global Education Services, στο 22 780250 η 22 772244.