Θέλετε να συνεισφέρετε σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο και να εργαστείτε για την προσωπική σας ανάπτυξη; Σπούδασε στο Van Hall Larenstein, το πιο βιώσιμο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών στην Ολλανδία! Η VHL προσφέρει μια σειρά από μοναδικά προγράμματα Bachelor και Master που διδάσκονται αγγλικά σε τομείς στους οποίους η Ολλανδία αποδίδει στην κορυφή. Είτε λοιπόν ενδιαφέρεστε για τη διατροφή ή το διεθνές εμπόριο, αναζητάτε πτυχίο στη βιομηχανία ιππικού αθλητισμού ή θέλετε να εργαστείτε στους Στόχους Αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών, έχουν το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Το πανεπιστήμιο έχει στενές συνδέσεις με τον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο και τις ΜΚΟ. Αυτό επιτρέπει στους σπουδαστές να εφαρμόσουν τη θεωρία στην πράξη: εκτός από την απόκτηση πολύτιμης εργασιακής εμπειρίας κατά τη διάρκεια πρακτικής άσκησης στο εξωτερικό, οι φοιτητές πηγαίνουν σε εκδρομές σε εταιρείες όπου εργάζονται σε πραγματικές υποθέσεις και παρακολουθούν διαλέξεις προσκεκλημένων από επαγγελματίες από τον χώρο εργασίας. Από την αρχή θα αναπτύξετε ένα επαγγελματικό δίκτυο φοιτητών και συναδέλφων από όλο τον κόσμο. Αυτό θα σας δώσει ένα προβάδισμα στην αγορά εργασίας!

Στο VHL το στυλ διδασκαλίας είναι διαδραστικό και επικεντρωμένο στους μαθητές. Οι γραμμές επικοινωνίας είναι σύντομες: οι μαθητές εργάζονται σε μικρές τάξεις με προσωπική προσοχή από τους διδάσκοντες. Προσφέρεται καθοδήγηση και καθοδήγηση για την ενίσχυση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΔΙΑΜΟΝΗ

Το πανεπιστήμιο εδρεύει σε δύο τοποθεσίες, το Leeuwarden και το Velp (Άρνεμ). Και οι δύο είναι μεσαίου μεγέθους φοιτητικές πόλεις με πολλούς ξένους φοιτητές και οικονομικά προσιτή στέγαση και κόστος διαβίωσης. Το φιλικό προς το περιβάλλον κτίριο στο Leeuwarden έχει ένα πράσινο σπίτι στην οροφή. Τα κανάλια ρέουν αν και η πόλη και τα ολλανδικά νησιά βρίσκονται σε μικρή απόσταση. Στο Velp, η VHL βρίσκεται στο κτήμα Larenstein. Το μοντέρνο κτήριο περιβάλλεται από καταπράσινο τοπίο, μόλις λίγα λεπτά μακριά από το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης του Άρνεμ.

Πολλά ιδιωτικά γραφεία στέγασης προσφέρουν οικονομικά προσιτή στέγαση φοιτητών στο Velp (Arnhem) και στο Leeuwarden. Προσφέρουν μια σειρά διαφορετικών επιπλωμένων ή μη επιπλωμένων δωματίων, που κοστίζουν γενικά μεταξύ 300 και 450 ευρώ το μήνα, που συγκαταλέγονται στις χαμηλότερες τιμές στην Ολλανδία. Το Van Hall Larenstein μπορεί να σας βοηθήσει στην αναζήτησή σας.