ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Πανεπιστήμιο Falmouth προσφέρει μια σειρά από δημιουργικά μαθήματα, όπως Ανάπτυξη Παιχνιδιών, Φωτογραφία, Κινούμενα σχέδια, Καλές Τέχνες, Σχέδιο Μόδας, Δημοσιογραφία, Επιχειρήσεις και Θέατρο, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Η αποστολή τους είναι απλή – να βοηθήσουν τους μαθητές να βρουν μια εξαιρετική δουλειά στις δημιουργικές βιομηχανίες. Μαζί με το Gold Status in Teaching Excellence (βραβεύτηκε τον Ιούνιο του 2017), το Falmouth προσφέρει φανταστικές βιομηχανικές συνδέσεις και εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, ανάμεσα στο όμορφο τοπίο της Κορνουάλης, στη Νοτιοδυτική Αγγλία.

Το Πανεπιστήμιο Falmouth είναι παγκοσμίως γνωστό για την τέχνη, το σχέδιο, τα μέσα ενημέρωσης, την παράσταση και τη γραφή. Χτισμένο σε πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας, η δέσμευση του Πανεπιστημίου προς τους διεθνείς φοιτητές είναι καλά εδραιωμένη και ως εκ τούτου, η φοιτητική τους κοινότητα είναι πλούσια και ποικιλόμορφη. Το 83% των φοιτητών τους είναι ικανοποιημένοι με το Πανεπιστήμιο Falmouth, το οποίο κατατάσσει το Πανεπιστήμιο στην 6η θέση στη χώρα.

Αρκετά μικροί για να είναι φιλόξενοι, αλλά και αρκετά πλευρικά εστιασμένοι για να ενθαρρύνουν τη δημιουργική επιχείρηση, οι απόφοιτοι του FM διεθνώς φεύγουν ικανοί να ανταγωνιστούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι φοιτητές του Fallmouth ενθαρρύνονται επίσης ενεργά να εμπλουτιστούν στο εξωτερικό, μέσω πολυάριθμων προγραμμάτων ανταλλαγών και συνεργασιών με διεθνή πανεπιστήμια. Επωφελούνται επίσης από τα ταξίδια σπουδών και τις τοποθετήσεις εργασίας που πραγματοποιούν οι ίδιοι.

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Το Falmouth είναι ένα μοναδικό μέρος για μελέτη. Οι εκπληκτικές πανεπιστημιουπόλεις, η παράκτια τοποθεσία και η ακμάζουσα πολιτιστική και κοινωνική σκηνή συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που, ανεξάρτητα από τον τρόπο ζωής ή τα ενδιαφέροντά σας, είναι εμπνευσμένο, συναρπαστικό και αισθάνεται σαν το σπίτι σας.

Από παραλίες, ζωντανούς χώρους, πάρτι, γκαλερί και διεθνή φεστιβάλ, μέχρι τους 100 συν συλλόγους και συλλόγους της Φοιτητικής Ένωσης – υπάρχει τόσα πολλά στη ζωή στο Falmouth. Είτε θέλετε να δοκιμάσετε θαλάσσια σπορ, να κάνετε βόλτα στους γκρεμούς, να απολαύσετε ένα ηλιοβασίλεμα ή να φτιάξετε μπάρμπεκιου με τους συγκατοίκους σας, ο φοιτητής που ζει στην Κορνουάλη είναι πολύ ιδιαίτερος.

Ο υποτροπικός παράδεισος και ο σύγχρονος δημιουργικός κόμβος – και οι δύο πανεπιστημιουπόλεις στο Falmouth και στο Penryn δημιουργούν ένα τέλειο περιβάλλον για έμπνευση. Ως μαθητής μπορείτε να απολαύσετε και τα δύο, με εύκολες ταξιδιωτικές συνδέσεις μεταξύ των δύο.

Πλούσιοι σε κληρονομιά, οι χώροι στις πανεπιστημιουπόλεις συνδυάζουν ιστορικές υποτροπικές φυτεύσεις με πρόσφατα δημιουργημένα τοπία για να δημιουργήσουν οπτικά εντυπωσιακούς κήπους και ένα εμπνευσμένο περιβάλλον για να εργαστείτε. Στο Falmouth, αφιερώστε χρόνο στους ήσυχους και πολύχρωμους κήπους Fox Rosehill, ενώ στο Penryn, εξερευνήστε ο περιφραγμένος κήπος, ο οπωρώνας, ο ιταλικός κήπος, η λεωφόρος με ασβέστη του 18ου αιώνα και τα ιστορικά σπάνια ροδόδεντρα.

Μέσα σε εξωτικούς κήπους, το Falmouth Campus βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης και την κοντινή παραλία Gyllyngvase. Μόλις τέσσερα μίλια μακριά από την πόλη Falmouth, το Penryn Campus διαθέτει πρωτοποριακή αρχιτεκτονική και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει σύγχρονα, καλά εξοπλισμένα καταλύματα – έναν χώρο για σπουδές, δημιουργία, έμπνευση και κοινωνικοποίηση. Οι φοιτητικές αίθουσες είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος για να ξεκουραστείτε το κεφάλι σας τη νύχτα. Θα βρείτε μια σειρά από επιλογές διαμονής που βρίσκονται στο Penryn, το Falmouth και το Truro. Σχεδιασμένα για να αρέσουν σε όλους τους προϋπολογισμούς και τα γούστα, προσφέρουν ποικιλία μεγεθών και κόστους και περιλαμβάνουν όλους τους λογαριασμούς για εύκολο προϋπολογισμό.

Όλα τα διαμερίσματα είναι διατεταγμένα σε ομάδες των δύο έως εννέα φοιτητών και το καθένα προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο internet, μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα, μια τραπεζαρία και, σε ορισμένες αίθουσες, ένα κοινόχρηστο σαλόνι ή κοινόχρηστο δωμάτιο.