ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με μια πλούσια ιστορία 125 ετών, το Bucks New University προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα σπουδών με επίκεντρο την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών τομέων, από την τέχνη, το σχέδιο και τη δημιουργικότητα έως τις επιχειρήσεις, και τη νοσηλευτική και υγειονομική περίθαλψη έως την εκπαίδευση πιλότων.

Έχουν επενδύσει σε εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και ήταν το νούμερο 1 για τις δαπάνες για εγκαταστάσεις το 2015-7 (Πλήρης οδηγός πανεπιστημίου 2015-7) δείχνοντας την επένδυσή τους σε εσάς. Από προσομοιωτή πτήσης σε κλινική νοσοκομείου ή γραφείο ανάμειξης έως στούντιο σχεδιασμού, θα υποστηρίξουμε την πορεία σας με επαγγελματικό εξοπλισμό.

Το Bucks New University βοηθάει να δώσει στους σπουδαστές του τις δεξιότητες για να επιτύχουν, με το 93% των αποφοίτων Bucks να εργάζονται ή να σπουδάζουν μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτησή τους (έρευνα HESA Destination of Leavers from Higher Education 2016-17) και το 72% σε εργασία υψηλής εξειδίκευσης ή περαιτέρω μελέτη με τις μέσες αποδοχές για αποφοίτους Bucks να αυξάνονται σε περισσότερες από £23.000 εντός έξι μηνών (DLHE 2916- 2017) από την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Το Silver Award στο Teaching Excellence Framework (TEF) 2018, αναγνωρίζει την υποστηρικτική μαθησιακή τους κοινότητα με μικρά μεγέθη τάξεων, εξαιρετικά διαδραστική διδασκαλία και εστιασμένες μελέτες σχετικά με την απασχόληση.

Η Ένωση Φοιτητών Μπακς ψηφίστηκε πρόσφατα νούμερο ένα στο Ηνωμένο Βασίλειο (NSS 2018) και, ό,τι κι αν είστε, θα βρείτε έναν σύλλογο, μια κοινωνία ή μια ομάδα για να γίνετε μέλος. Για να μην αναφέρουμε αμέτρητες άλλες ευκαιρίες στις οποίες μπορείτε να συμμετάσχετε εκτός του μαθήματος σας, όπως ο εθελοντισμός, τα εργαστήρια δεξιοτήτων και ένα γεμάτο και ποικίλο ημερολόγιο εκδηλώσεων. Επιπλέον, χάρη στο πρόγραμμα Big Deal του πανεπιστημίου, όλοι οι σύλλογοι, οι κοινωνίες και οι δραστηριότητές τους είναι δωρεάν!

ΚΑΤΑΛΥΜΑ

Θα σπουδάζετε σε μία από τις δύο τοποθεσίες, είτε στο όμορφο Buckinghamshire High Wycombe είτε στο πολυσύχναστο Middlesex (Uxbridge). Όπου κι αν σας προσγειώσει η πορεία σας, θα βρείτε φιλόξενες, ασφαλείς κοινότητες, άφθονη ψυχαγωγία για να σας κρατήσουν απασχολημένους, στην αγορά της πόλης High Wycombe με μίλια υπέροχης εξοχής για εξερεύνηση και με το Λονδίνο σε μόλις 25 λεπτά αλλά με κόστος ζωής στο High Wycombe ένα κλάσμα του κόστους του Λονδίνου.

Η Bucks προσφέρει μια σειρά επιλογών διαμονής για να διαλέξετε και οι χώροι διαμονής τους σας δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα. Εάν είστε φοιτητής πλήρους φοίτησης στην ΕΕ, στον ΕΟΧ ή διεθνή φοιτητή, το πανεπιστήμιο μπορεί να σας εγγυηθεί ένα δωμάτιο στις αίθουσες διαμονής του. Έχουν επίσης πολλές υπηρεσίες υποστήριξης στην πανεπιστημιούπολη, επομένως ανεξάρτητα από την ερώτηση ή το πρόβλημά σας, μπορούν να σας υποδείξουν την κατεύθυνση κάποιου που μπορεί να σας βοηθήσει.

High Wycombe

Αν η συναρπαστική ιστορία του High Wycombe στην κατασκευή καρεκλών δεν είναι επαρκής λόγος για να θέλετε να ζήσετε εδώ, υπάρχουν πολλοί άλλοι. Για παράδειγμα, είναι μια πόλη με πορφυρή σημαία, που σημαίνει ότι αναγνωρίζεται για τη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα της κοινότητας, τη σκηνή της ασφαλούς νυχτερινής ζωής της, καθώς και ένα σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας που είναι προσανατολισμένο στη φοιτητική ζωή και δεν θα σας αφήσει αποκλεισμένους μετά από ώρες. Αν και γραφική και αυτόνομη, η πόλη αγκαλιάζει τη φοιτητική κοινότητα και τη ζωντάνια που φέρνει, έτσι θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας από την πρώτη μέρα.

Uxbridge

Το Uxbridge μπορεί ουσιαστικά να είναι ένα προάστιο του Λονδίνου, αλλά έχει μια ισχυρή αίσθηση της ταυτότητάς του και μια γνήσια αίσθηση κοινότητας. Ίσως επειδή είναι ένας δήμος του Λονδίνου και οι κεντρικές περιοχές της πόλης είναι τόσο προσβάσιμες, υπάρχει πολύ λιγότερη φασαρία εδώ. Έχει όλα όσα χρειάζεστε όσον αφορά τα ψώνια, τα εστιατόρια, τις καφετέριες και τη νυχτερινή ζωή – και είναι στη γραμμή Metropolitan – αλλά οι άνθρωποι δεν είναι «με το κεφάλι κάτω» όπως στο κεντρικό Λονδίνο – λένε ακόμη και «γεια» όταν Κάνετε μια χαλαρή βόλτα στις όχθες του καναλιού Grand Union!