Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο; Προβληματίζεσαι για το πώς θα μοιάζει η φοιτητική ζωή και θα ήθελες να μάθεις τα βασικά στοιχεία από τη σκοπιά ενός φοιτητή εκεί;

Πρόσφατα μιλήσαμε με έναν Κύπριο φοιτητή που σπουδάζει στο Bolton, τον Αναστάση Πυρίλλη. Συγκεκριμένα, σπουδάζει Business Management στο Bolton University.

Δες πιο κάτω όσα μας είπε για τη φοιτητική του ζωή στο Bolton:

Γεια σου Αναστάση. Αρχικά θέλεις να μας πεις τι σε οδήγησε να πας για σπουδές στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Bolton;

Συγκριτικά με άλλες χώρες, όποιος θέλει να σπουδάσει στην Αγγλία, έχει γρήγορη παραλαβή του πτυχίου του σε 3 χρόνια.

Επίσης, είχα ήδη γνωστούς και φίλους στο Bolton. Με τη βοήθεια της Global Education είχα και μια εύκολη ένταξη στο πανεπιστήμιο.

Πώς αποφάσισες να σπουδάσεις Business Management; Ποια ήταν τα βήματα που ακολούθησες πριν ξεκινήσεις σπουδές; 
theboltonnews.co.uk

Πήρα την απόφαση επειδή θα ήθελα στο μέλλον να αναλάβω την οικογενειακή μας επιχείρηση. Το πρώτο βήμα ήταν να τελειώσω το σχολείο με ένα καλό βαθμό απολυτηρίου. Στη συνέχεια, είναι σημαντικός και ένας καλός βαθμός στις εξετάσεις των IELTS.

Ποιες ήταν οι πρώτες σου εντυπώσεις από το Bolton; Ένιωσες άνετα σε αυτή την περιοχή, τόσο για διαμονή όσο και για σπουδές;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις έχουν να κάνουν με το πόσο φιλόξενοι ήταν οι καθηγητές και γενικότερα όλο το προσωπικό στο πανεπιστήμιο.

Είναι μια όμορφη πόλη με πολλές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για να αξιοποιήσει κανείς στον ελεύθερο του χρόνο.

Τι θα έλεγες σε κάποιον που θέλει να σπουδάσει τη σπουδή σου και συγκεκριμένα στο Bolton University; Τι έχει να κερδίσει;

Το Business Management είναι διαχρονικά μια καλή επιλογή και ειδικότερα στο Bolton University, όπου υπάρχει μεγάλη στήριξη από τους καθηγητές.

Τέλος, ποια είναι τα θετικά που μπορεί να αποκτήσει κάποιος σπουδάζοντας στην Αγγλία; 
theboltonnews.co.uk

Τα θετικά είναι ότι μπορείς να ανεξαρτητοποιηθείς, μαθαίνεις να ζεις μόνος σου και αντιλαμβάνεσαι την κοινωνία και τους κινδύνους της.

Αν κάποιος θέλει να σπουδάσει στο University of Bolton, θα ήταν καλό να ζητήσει την βοήθεια της Global Education, η οποία με τη σειρά της στηρίζει ενεργά τους φοιτητές και τους κατευθύνει.

Ευχαριστούμε τον Αναστάση για όσα μας είπε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνει στο μέλλον! ?

Θες να σπουδάσεις κι εσύ στο πανεπιστήμιο του Bolton της Αγγλίας; Επικοινώνησε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου στην Κύπρο, Global Education, για περισσότερες πληροφορίες & εξασφάλιση θέσης!