Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργανώθηκε από κοινού από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Global Education και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας με θέμα «Σπουδές στο Εξωτερικό – Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία», την Πέμπτη 18 Απρίλιου στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Παρουσιάστρια του σεμιναρίου η Marketing Manager της Global Education, Δέσπω Χαραλάμπους η οποία καλωσόρισε τους καλεσμένους και στην συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Διευθύνων Σύμβουλος της Global, κ. Κρίς Σωφρονίου,  για να μιλήσει για τις σπουδές στην Αγγλία. Ακολούθησε ο σύμβουλος σπουδών για Γερμανία κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης και τέλος η κα. Μάκη Μελετίου, σύμβουλος σπουδών για Ολλανδικά πανεπιστήμια. Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με ερωτήσεις του κοινού που απάντησαν οι σύμβουλοι

Όσοι επιθυμούν μα προσωπική συνάντηση με τους σύμβουλους σπουδών για την χώρα που τους ενδιαφέρει μπορούν να επικοινωνήσουν με την Global Education στα τηλέφωνα 22 780250, 22785022, 22772244.